Over Leon

Behoefte aan praktische adviezen, hulp en ondersteuning bij je contractbeheer en -management? Junior consultant Leon Aarnink helpt je graag hierbij. Maak kennis met Leon!

Leon start na de havo met de studie Logistiek Management aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. In de minor Strategisch Inkoopmanagement wordt zijn belangstelling voor het inkoopvak gewekt. Ook zijn afstudeerrichting is inkoopgerelateerd. Het is dan ook geen toeval dat hij zijn eerste baan vindt bij Intrakoop. Wanneer een recruiter hem benadert voor een functie als junior consultant, is zijn interesse gewekt. Het klikt van twee kanten en Leon start samen met twee andere junior consultants aan het Intrakoop Talenten Programma. Zo ontwikkelt hij zich optimaal verder in het inkoopvak voor de zorg.

‘Er is hier veel te leren en te doen’

Leon: ‘Sinds mijn start bij Intrakoop werk ik als inkoopondersteuner. Ik zit tijdelijk op een opdracht waar ik meewerk op de inkoopafdeling van een zorginstelling. Ik doe bijvoorbeeld een spendanalyse: welke uitgaven zijn er gedaan, bij welke leveranciers, wat zijn de grote productgroepen en welke verbeteringen zijn er mogelijk? Of ik inventariseer de onderhoudscontracten binnen vastgoedbeheer. Zijn deze nog up-to-date? Na acht maanden ga ik door naar een andere zorgorganisatie. Daarnaast voer ik kleine opdrachten uit voor Intrakoop of andere zorginstellingen. Het Intrakoop Talenten Programma biedt mij de kans mij breed te oriënteren en te ontwikkelen, in het inkoopvak en in de zorgsector. Ik krijg alle ruimte en goede begeleiding. Er is hier veel te leren en te doen. Mooi om zo ook bij te dragen aan de zorg!’

Hoe helpt Leon jouw organisatie?

Leon ondersteunt jouw organisatie door bijvoorbeeld:

  • de inkoopkalender te maken;
  • het contractmanagement op orde te brengen;
  • een purchase-to-paysysteem in te richten en te optimaliseren.

Neem contact op

Leon Aarnink
Consultant
  • 06 82 58 71 65
Leon