Over Rachel

Zoekt jouw zorgorganisatie advies en ondersteuning bij inkoopvraagstukken? Consultant Rachel Korfker kijkt graag met je mee. Maak kennis met Rachel!

Tijdens haar studie hbo Facility Management loopt Rachel stage in Mexico en studeert ze in Argentinië. Maar pas in Nederland ontdekt ze haar affiniteit met de zorg. Voor haar afstudeerstage buigt ze zich over het inkoopbeleid van jeugdzorgorganisatie Timon en na haar studie begint ze enthousiast bij het Leger des Heils. Helaas blijkt al snel dat ze daar niet op de goede plek zit. Vertwijfeld over wat ze dan wél wil, besluit Rachel een opleiding Toegepaste Theologie te volgen in Engeland. Daar krijgt ze weer zicht op het werk dat bij haar past: een baan waarin ze maatschappelijk van betekenis kan zijn. Intrakoop blijkt een goede match. Sinds februari 2022 zet ze zich bij ons in als consultant Advies & Maatwerk.

‘Als consultant heb ik zicht op het totaalplaatje’

Rachel: ‘Het mooist vind ik dat ik als consultant zicht heb op het totaalplaatje. Hierbij komen de kwantitatieve en kwalitatieve inkoopscans goed van pas. Daarmee ontdekt het lid wat al goed gaat en waar de organisatie van zijn inkoop beter kan. Met een helikopterview analyseer ik hoe de lijnen lopen, zodat ik verbindingen kan leggen: tussen mensen onderling en tussen leden en onze kennis. De kennis van onze inkopers/productmanagers is heel waardevol – zij kijken weer net anders dan ik. Ik breng deze vakkennis van Intrakoop en de input van het betrokken lid samen en zet die om in een krachtig, passend advies. Als een lid de inkoop aan mij durft toe te vertrouwen, kan ik zijn werklast zo echt verlichten.’

Waarmee ondersteunt Rachel jouw organisatie?

Rachel helpt jouw organisatie graag met:

  • inkoopondersteuning en begeleiding bij selectietrajecten of heronderhandeling van contracten;
  • begeleiding en advies bij inkoopvraagstukken en inkoopsystemen;
  • inrichting van contractbeheer en contractmanagement.

Neem contact op

Rachel Korfker
Adviseur Inkoop
  • 06 30 14 71 97
Rachel