Over Fatima

Onze leden willen wij altijd zo goed mogelijk ondersteunen. Ook ‘achter de schermen’ zijn onze bevlogen mensen in de weer voor jouw organisatie. Medewerker Servicedesk Fatima Aziz bijvoorbeeld. Maak kennis met Fatima!

In 2006 rondt Fatima haar opleiding Zakelijke dienstverlening af en gaat ze werken bij een werving- en selectiebureau. Eerst is ze receptioniste, dan commercieel medewerker om vervolgens gedetacheerd te worden bij verschillende financiële instellingen in functies zoals commercieel medewerker binnendienst, administratief medewerker en medewerker personeelszaken. Als er kinderen komen, doet ze vier jaar de administratie van de taxionderneming van haar man. Dan is er weer ruimte voor een baan in loondienst en gaat Fatima aan de slag als secretarieel medewerker bij Medilex Zorg. Flexibel en accuraat administreert en organiseert zij hier van alles, van facturatie tot congresorganisatie. Na een verhuizing komt Intrakoop in beeld, waar ze sinds begin 2022 werkt als medewerker Servicedesk.

‘Als medewerker Servicedesk ben je het eerste aanspreekpunt’

Fatima: ‘Als medewerker Servicedesk ben je het eerste aanspreekpunt voor iedereen binnen en buiten Intrakoop. Mail speelt daarin een belangrijke rol: veel vragen en wensen komen digitaal bij ons binnen. Bijvoorbeeld als een productmanager op bezoek is geweest bij een leverancier en er iets aangepast moet worden in ons systeem. Maar ook als een lid of leverancier op zoek is naar meer informatie, bijvoorbeeld over contracten. Daarnaast ondersteun ik inkopers en leveranciers met de administratie van contracten en omzetcijfers. Het werk is elke dag anders: het ene moment ben ik prestatiegegevens aan het vergelijken, het andere moment regel ik iets voor onze ledenbijeenkomsten. Zo leer ik steeds weer nieuwe dingen.’

Hoe draagt Fatima bij aan goede, betaalbare zorg?

Fatima staat de segmenten bij met:

  • secretariële en administratieve ondersteuning aan inkopers, leden en leveranciers;
  • verzamelen en analyseren van omzetgegevens binnen het segment;
  • correcte en betrouwbare contract-, deelname- en intekenadministratie;
  • eerste aanspreekpunt voor vragen over de leveranciersprestatiemeting.

Neem contact op

Fatima Aziz
Medewerker Servicedesk
  • 0418 65 70 70
Fatima