Over Christa

Onze leden willen wij altijd zo goed mogelijk ondersteunen. Ook ‘achter de schermen’ zijn onze bevlogen mensen in de weer voor jouw organisatie. Managementassistente Christa van Dee bijvoorbeeld. Maak kennis met Christa!

In haar veelzijdige loopbaan is Christa steeds het meest op haar plek in de ondersteuning. Na twee jaar als secretaresse bij een bedrijf in de industriële automatisering start ze bij The Body Cover Group, een groothandel in onderkleding en nachtmode. Hier vervult ze in twaalf jaar tijd verschillende rollen, zoals medewerker verkoop binnendienst, inkoopassistent en directieassistent. Ze werkt daarna kort als consultant bij een uitzendbureau, totdat in 2015 Intrakoop op haar pad komt. Ze komt binnen als medewerker servicedesk, maar eigenzinnige duizendpoot Christa groeit al snel door naar de functie managementassistente.

‘Je kunt het zo gek niet bedenken of ik regel het’

Christa: ‘Het leukst aan Intrakoop vind ik dat we allemaal, elk vanuit de eigen rol, proberen om bij te dragen aan goede, betaalbare zorg. In mijn rol bestaat die bijdrage uit regelen en organiseren. Je kunt het zo gek niet bedenken of ik regel het – strak en op tijd. Zo hoeven de directeuren en managers zich daarover geen zorgen te maken en kunnen zij zich richten op hun werk voor leden. Doordat ik als managementassistente weet wat er speelt, probeer ik bovendien de verbinding te bevorderen tussen het managementteam en de medewerkers. Maar ook uit een puur administratieve taak als het beheer van ons wagenpark haal ik veel voldoening.’

Hoe draagt Christa bij aan goede, betaalbare zorg?

Christa ondersteunt onder andere met:

  • agendabeheer voor het management;
  • voorbereiden en notuleren overleggen van het management en de raad van toezicht;
  • organisatie algemene ledenvergadering en klankbordgroepbijeenkomsten voor leden;
  • wagenparkbeheer en hr-ondersteuning.

Neem contact op

Christa van Dee
Managementassistente
  • 06 10 75 52 91
Christa