Over Erika

Onze leden willen wij altijd zo goed mogelijk ondersteunen. Ook ‘achter de schermen’ zijn onze bevlogen mensen in de weer voor jouw organisatie. Communicatieadviseur Erika van Wijk bijvoorbeeld. Maak kennis met Erika!

Als kind tekent en schrijft Erika al hele schriften vol. Toch kiest ze eerst voor de hbo-studies Diermanagement en Commerciële economie. Ze start haar carrière bij ArjoHuntleigh, leverancier in medische hulpmiddelen, waar ze zich in veertien jaar ontwikkelt van commercieel medewerker binnendienst tot communicatieadviseur. Na een reorganisatie is Erika even zoekende. Ze doet in drie jaar tijd een bak aan ervaring op bij achtereenvolgens het St. Antoniusziekenhuis, het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie en het Longfonds. Dan start ze in 2019 vol enthousiasme als communicatieadviseur bij Intrakoop.

‘Ik zorg dat leden weten wat Intrakoop voor hen kan betekenen’

Erika: ‘Het is mijn taak om te zorgen dat leden weten wat Intrakoop voor hen kan betekenen. Dit laat ik bijvoorbeeld zien met best practices: goede voorbeelden van samenwerking tussen Intrakoop, leden en leveranciers. Het leukst vind ik het om over een urgent onderwerp een artikel te schrijven waaraan onze leden echt iets hebben. Belangrijk, want ik zie dat er nog steeds veel bespaard kan worden in de zorg. Een goed verwoord voorbeeld geeft leden het vertrouwen dat besparen kán. Daarnaast maak ik mijn collega’s bij Intrakoop bewust van waar hun werk nieuwswaardig is; wat voor hen gewoon is, kan voor leden een verfrissend inzicht zijn.’

Hoe draagt Erika bij aan goede, betaalbare zorg?

  • Leden en andere belanghebbenden informeren over de dienstverlening en specialistische kennis van Intrakoop op het gebied van Advies & Maatwerk, Eten & Drinken en Facilitair.
  • Coördinatie van de Intrakoopnieuwsbrief en uitingen op sociale media.
  • Actualiseren en optimaliseren van de Intrakoopwebsite.

Neem contact op

Erika van Wijk
Communicatieadviseur
  • 06 82 51 53 69
Erika