Over Tim

Natuurlijk gaat hij over de praktische en bestuurlijke taken binnen Intrakoop. Maar het liefst werkt Tim de Jong, directeur Ledenrelaties, samen met zorgorganisaties. Hij wil impact creëren voor de zorg. Maak kennis met Tim!

Een brede ervaring én steeds doorleren, dat kenmerkt Tim. Zo rondt hij opleidingen af zoals hbo Personeelsmanagement, een MBA en recent een leergang Executive Changemanagement aan het SIOO. De eerste twintig werkende jaren van zijn leven doet Tim veel ervaring op bij de vakbond ABVAKABO FNV. Dan stapt hij over naar de gezondheidszorg. Eerst als programmadirecteur bij de raad van bestuur van landelijke zorgorganisatie Espria. Daarna werkt hij nog een paar jaar als directeur bedrijfsvoering bij ggz-instelling Antes. In 2016 start hij bij Intrakoop als directeur Ledenrelaties.

‘In de toekomst wil ik nóg meer samenwerken met de leden’

Tim: ‘Ik wil dat de zorg toegankelijk is voor de mensen die het nodig hebben. Toen ik bij Intrakoop kwam, was het voor mij een eyeopener hoe impactvol inkoop daarbij is. Precies daarover ga ik het gesprek aan met directeuren-bestuurders. Maar ik heb ook veel contact met andere mensen in de zorgorganisaties. Zo krijg ik namelijk te horen welke vragen er leven. Het is mijn taak deze strategische vragen van zorgorganisaties te verbinden aan de producten en diensten van Intrakoop. In de toekomst wil ik dat nóg meer samen met de leden doen; de kennis en kwaliteiten van de leden, leveranciers en onze specialisten samenbrengen. Zo wordt Intrakoop meer een platform dan een uitvoerder.’ 

Hoe draagt Tim bij aan goede, betaalbare zorg?

Als directeur heeft Tim een breed takenpakket, zowel binnen als buiten Intrakoop. Denk aan:

  • in gesprek gaan met (besturen) van zorgorganisaties over strategie, bedrijfsvoering en inkoopbeleid;
  • ondersteunen van leden bij inkoopvraagstukken door het inzetten en begeleiden van consultants van Advies & Maatwerk;
  • overleg met diverse stakeholders over mogelijkheden voor strategisch samenwerken.

Neem contact op

Tim de Jong
Directeur Ledenrelaties
  • 06 40 29 72 85
Tim