Over Jolanda

Op zoek naar goede inkoopoplossingen voor schoonmaakdiensten en  -producten in jouw zorgorganisatie? Inkoper/productmanager Facilitair Jolanda van Dinteren ondersteunt je graag hierbij. Maak kennis met Jolanda!

Jolanda heeft altijd al interesse gehad in de zorg. Haar studie Bedrijfskunde (specialisatie Strategie, marketing & distributie) rondt zij dan ook af op de inkoopafdeling van een farmaceutisch bedrijf. Vervolgens werkt zij ruim 15 jaar als senior projectmanager voor een bedrijf gespecialiseerd in aanbestedingsprojecten, gesubsidieerd door de Europese Unie, Verenigde Naties en Wereldbank. Zij begeleidt projecten gericht op de inrichting van ziekenhuizen en laboratoria in ontwikkelingslanden. In 2017 voelt Jolanda de behoefte om zich meer te richten op de Nederlandse zorg. Intrakoop komt op haar netvlies en eind 2017 gaat ze aan de slag als inkoper/productmanager Facilitair.

‘Fijn samenwerken met leden om te komen tot de beste oplossingen, dat geeft mij energie!’ 

Jolanda: ‘Bij Intrakoop kijk ik niet naar één ziekenhuis, maar naar de hele zorgbranche. Dat maakt mijn werk zo interessant. Met ledenconsultaties probeer ik de behoeften scherp te krijgen. Vervolgens vertaal ik deze naar facilitaire leveranciers en bekijk ik hoe we kunnen komen tot goede raamovereenkomsten. Daarbij kunnen onze leden - groot én klein - intekenen onder de afgesproken leveranciersvoorwaarden. Je profiteert van veel kennis en schaalvoordeel, ook bij een kleine afname van producten. Daarnaast ondersteun en adviseer ik leden met hun individuele overeenkomsten. Bij het contractbeheer en -management neem ik, afhankelijk van de wensen, bijvoorbeeld de SLA’s en KPI’s nog eens onder loep. Fijn samenwerken met leden om te komen tot de beste oplossingen, dat geeft mij energie!’

Waarmee helpt Jolanda jouw organisatie?

Jolanda is jouw organisatie graag van dienst met:

  • opzetten en managen van (raam)overeenkomsten met leveranciers schoonmaakdiensten en -producten;
  • advies over inkoop en visietrajecten op het gebied van hygiëne;
  • contractbeheer en –management bij individuele overeenkomsten;
  • ondersteuning bij eventuele heronderhandeling contract. 
 

Neem contact op

Jolanda van Dinteren
Contractmanager Facilitaire Diensten
  • 06 13 32 61 46
Jolanda