Over Milou

Onze leden willen wij altijd zo goed mogelijk ondersteunen. Ook ‘achter de schermen’ zijn onze bevlogen mensen in de weer voor jouw organisatie. Servicedeskmedewerker Milou Denekamp bijvoorbeeld. Maak kennis met Milou!

Vanuit haar hbo-opleiding Bedrijfskunde MER start Milou direct bij Intrakoop. Tijdens die opleiding doet zij al wel veel ervaring op. Eerst bij een stage in een hotel op Malta, waar zij haar administratieve kundigheid toont in taken rondom marketing, communicatie en sales. Later bij haar afstudeerstage bij een maatschappelijk betrokken woningcorporatie. Tijdens de stage maakt ze een nieuw ontwerp voor de processen van opdrachtverstrekking en facturatie. Sinds 2021 zet de sociale en leergierige Milou haar talenten in bij Intrakoop als medewerker Servicedesk.

‘Ik haal veel plezier en betekenis uit mensen ondersteunen’

Milou: ‘Als medewerker Servicedesk heb ik een zeer afwisselende baan; geen dag is hetzelfde en ik leer nog iedere dag. Net als mijn andere collega’s van de Servicedesk ben ik het eerste aanspreekpunt voor vragen van leden, leveranciers en onze eigen inkopers. Daarnaast heb ik administratieve taken zoals leden intekenen, klantgegevens up-to-date houden en mailings versturen. Ook ondersteun ik het segment Advies & Maatwerk. Hiervoor doe ik de projectadministratie, stel ik offertes op en coördineer ik met mijn collega het proces van de inkoopscans. Als consultants vragen hebben, kunnen zij daarvoor bij mij terecht. Deze administratieve rol zit mij als gegoten: ik haal veel plezier en betekenis uit mensen ondersteunen. Op die manier kunnen mijn collega’s zich richten op hun werk voor de leden.’

Hoe draagt Milou bij aan goede, betaalbare zorg?

Milou ondersteunt onder andere met:

  • secretariële en administratieve ondersteuning aan inkopers, leden en leveranciers;
  • het verzamelen en analyseren van omzetgegevens voor het segment Advies & Maatwerk;
  • correcte en betrouwbare contract-, deelname- en intekenadministratie;
  • het uitzetten, beoordelen en evalueren van leveranciersprestaties.

Neem contact op

Milou Denekamp
Medewerker Servicedesk
  • 0418 65 70 70
Milou