Over Lai-Jin

Advies nodig over externe inhuur in jouw zorgorganisatie? Lai-Jin Man, consultant Inkoop HRM, denkt graag mee over oplossingen en biedt daar waar nodig een helpende hand. Maak kennis met Lai-Jin!

Aan de Radboud Universiteit Nijmegen voltooit Lai-Jin Man de bachelor Cultuur- en Persoonlijkheidspsychologie en daarna de master Arbeid- en Organisatiepsychologie. Ze is geïnteresseerd in de geestelijke gezondheidszorg (ggz) en kiest daarom voor een baan bij ggz-instelling Pro Persona. Ze werkt daar negen jaar en leert vanuit verschillende managementfuncties de finesses van HR in de zorg kennen. Ook draagt zij bij aan de groei en juridische kaders van het flexbureau van Pro Persona, met onmisbare aandacht voor het personeel niet in loondienst (PNIL). Dan hoort Lai-Jin over onze vacature voor consultant Inkoop HRM. Enthousiast over deze veelzijdige, uitdagende functie, start ze in augustus 2021 bij Intrakoop.

‘Volgens mij kunnen zorgorganisaties nog veel winnen rondom PNIL’

Lai-Jin: ‘Met veel plezier ondersteun ik verschillende zorgorganisaties bij hun HRM-inkooptrajecten. Hiervoor ga ik bij leden langs en denk ik mee over ingewikkelde personeelsvraagstukken. Mijn inkoopervaring is bescheiden, maar daar staat tegenover dat ik beschik over een brede HRM-expertise en een luisterend oor. Kennis inbrengen en uitwisselen is een belangrijk onderdeel van mijn werk. HRM is mede door de krappe arbeidsmarkt een uitdagend werkveld. Volgens mij kunnen zorgorganisaties dan ook nog veel winnen rondom PNIL, bijvoorbeeld door intensiever samen te werken met uitzend- en bemiddelingsbureaus én elkaar intern goed op te zoeken. Ik probeer deze verbinding te faciliteren en te ontdekken hoe we met alle partijen de verantwoordelijkheid kunnen dragen voor rechtvaardige inhuur van zorgpersoneel.’

Hoe ondersteunt Lai-Jin jouw organisatie?

Je kunt Lai-Jin benaderen voor:

  • ondersteuning en begeleiding bij HR-inkoop of het opzetten, positioneren en verstevigen van een flexbureau;
  • solide en doelgerichte inkoopsamenwerking voor alle soorten HR-diensten;
  • advies over inkoopstrategieën en leverancierscontracten.

Neem contact op

Lai-Jin Man
Consultant Inkoop HRM
  • 06 82 06 06 65
Lai-Jin