Over Chantal

In deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt, zijn betrouwbare contracten voor flexibel personeel onmisbaar. Contractmanager Personeelsdiensten Chantal van Heumen draagt daar graag aan bij. Maak kennis met Chantal!

Tijdens haar opleiding Bedrijfskunde aan de Avans Hogeschool ontmoet de leergierige Chantal Intrakoop al. Voor haar afstuderen heeft ze onderzoek gedaan naar interne procesverbeteringen. Ze voelt zich er op haar plek en ervaart dat ze zich graag op deze manier inzet voor de zorg. Als Chantal na haar afstuderen in 2022 de kans krijgt om bij Intrakoop te gaan werken als contractmanager Personeelsdiensten, grijpt ze deze dan ook met beide handen aan.

‘Het voelt erg waardevol om zo van betekenis te kunnen zijn voor de zorg’

Chantal: ‘Intrakoop doet contractmanagement voor uiteenlopende producten en diensten, maar dat van personeelsdiensten is net even anders. Leden sluiten hiervoor veel verschillende overeenkomsten met leveranciers van personeel en bemiddelaars ZZP. Ik monitor die verschillende contracten, volg de uitvoering ervan bij leden en houd vinger aan de pols bij de leveranciers. Mijn rol hierbij is verbinden: ik probeer in gesprek over de contracten bij te dragen aan kennisdeling en stimuleer de samenwerking tussen leden en leveranciers. Als ik hierover wil sparren, kan ik altijd terecht bij mijn behulpzame collega’s – dat maakt de begeleiding en het advies nog sterker. Het voelt ontzettend waardevol om zo van betekenis te kunnen zijn voor de zorg.’

Hoe helpt Chantal jouw organisatie?

Chantal biedt jouw organisatie:

  • onderhoud van het contract met zorgvuldig contractmanagement;
  • evalueren en optimaliseren van leveranciersprestaties (in samenwerking met het lid), bijvoorbeeld door een leveranciersprestatiemeting.

Neem contact op

Chantal van Heumen
Contractmanager Personeelsdiensten
  • 06 82 00 00 40
Chantal