Over Klaartje

Een zo aangenaam mogelijk verblijf in jouw zorgorganisatie start met een huishouden dat op orde is. Klaartje Stikvoort, contractmanager Eten & Drinken en Facilitair, kijkt graag mee hoe jouw contracten daaraan kunnen bijdragen. Maak kennis met Klaartje!

Klaartje studeert in 2008 af aan de Hotel Management School Maastricht. Haar interesse voor facilitair management die daar is gewekt, wil zij graag in de zorg toepassen. De functie facilitair medewerker bij thuiszorgorganisatie Proteion blijkt daarvoor een goede start. Na een verhuizing kiest Klaartje voor zorgorganisatie De Wever, waar ze in elf jaar tijd doorgroeit tot strategisch adviseur facilitair voor het bestuur. Ondertussen volgt ze aan de Erasmus Universiteit de master Zorgmanagement. In augustus 2021 begint ze als contractmanager Eten & Drinken en Facilitair bij Intrakoop; niet toevallig een organisatie die ze al kent van ‘de andere kant van de tafel’.

‘Goed regelen van facilitaire zaken is een totaalconcept’

Klaartje: ‘Voor mij is het goed regelen van facilitaire zaken een totaalconcept: een breed werkgebied waarin allerlei factoren samen voor een aangenaam verblijf moeten zorgen. Leden die hun facilitaire vraagstukken met mij delen, breng ik in contact met collega’s die hierover kunnen meedenken. Zo verbind ik als kennisplatform leden aan de expertise van Intrakoop en aan leveranciers. Daarnaast zet ik mij als contractmanager in voor optimale benutting van een contract. Startpunt is mijn analytische blik op het contract, maar uiteindelijk gaat het ook hierbij om samenwerking: met alle partijen om tafel creëren we de meeste waarde voor de zorg.’

Hoe helpt Klaartje jouw organisatie?

Klaartje biedt jouw organisatie als specialist in eten & drinken en facilitair:

  • contractmanagement en begeleiding bij de inkoop;
  • evalueren en optimaliseren van leveranciersprestaties, bijvoorbeeld door een leveranciersprestatiemeting;
  • gedegen kennis en advies over facilitair management en de inkoop die daarbij hoort.

Neem contact op

Klaartje Stikvoort
Contractmanager Facilitaire Diensten
  • 06 82 06 15 86
Klaartje