Over Ivar

Behoefte aan een sparringpartner die samen met jou het inkoopbeleid tegen het licht houdt? Iemand die je adviseert bij de complexere inkoopvraag-stukken? Consultant Ivar de Bruijn helpt je graag. Maak kennis met Ivar!

Op zijn 18e doet Ivar al inkoopervaring op als inkoper in food en later in verpakkingsmaterialen. Dan komt hij terecht in een commerciële functie bij horecagroothandel Hanos, maar ook daar richt hij zich op zeker moment op de inkoop. Ondertussen studeert Ivar naast zijn werk af in Bedrijfskunde. Hij blijft 12,5 jaar bij Hanos en werkt daarna vijf jaar als inkoper bij de voorloper van Bidfood. Hij groeit door als inkoper bij verschillende andere foodbedrijven, totdat een recruiter Ivar benadert voor een functie bij Intrakoop. Dat past hem wel; hij wil zijn brede ervaring graag inzetten voor maatschappelijk verantwoorde inkoop. In december 2020 start hij als consultant.

‘Er is hier meer aandacht voor de menselijke kant’

Ivar: ‘De overstap naar Intrakoop was heel bewust. De drijfveren in de zorg zijn anders dan in de commerciële wereld; er is hier meer aandacht voor de menselijke kant. Het geeft mij voldoening om te kunnen bijdragen aan goede inkoop, zodat onze leden geld kunnen besparen. Als consultant kan ik hen professioneel adviseren en ondersteunen. Dat doe ik breed, over de segmenten heen. Of het nu gaat om Eten & Drinken, Schoonmaak & Textiel of Energie. Mijn speciale belangstelling gaat uit naar de complexere inkoopvraagstukken, waarbij veel creativiteit nodig is. Ik denk ook graag mee met mijn collega’s; dat wordt erg gewaardeerd.’

Waarmee ondersteunt Ivar jouw organisatie?

Ivar helpt jouw organisatie graag als sparringpartner met:

  • begeleiding en advies op tactisch/strategisch niveau bij inkoopvraagstukken en selectietrajecten;
  • integreren maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid in de inkoop;
  • contractmanagement en begeleiding bij inkoop of heronderhandeling van leverancierscontracten.

Neem contact op

Ivar de Bruijn
Consultant
  • 06 82 84 83 31
Ivar