Over Wouter

Behoefte aan praktische adviezen, hulp en ondersteuning bij contractbeheer en -management? Consultant Wouter de Boer helpt je graag. Maak kennis met Wouter!

Wouter start in 2020 na zijn opleiding Bedrijfskunde bij Intrakoop. Een logische stap, want tijdens zijn opleiding specialiseert hij zich al in inkoop en is hij ook inkoper bij zijn studentenvereniging. Bovendien heeft structurele kostenverlaging steeds zijn aandacht, zo ook in zijn afstudeerscriptie. Door ziekte bij beide ouders komt hij al jong in aanraking met de zorg. Hierdoor is hij ervan doordrongen dat goede zorg en verpleging van groot belang zijn. Als hij wordt benaderd voor het Intrakoop Talenten Programma, grijpt hij deze kans om van betekenis te zijn voor de zorg én zich te professionaliseren als inkoper.

‘Wat ik mooi vind, is dat wat ik doe direct impact heeft’

Wouter: ‘Dankzij het talentenprogramma leer ik in twee jaar tijd alles over inkopen in de zorg. Dit gebeurt ‘al doende’: ik bied vanaf de eerste werkdag operationele en tactische inkoopondersteuning bij zorgorganisaties. Denk aan contractmanagement, aanbestedingstrajecten en inkoopscans. Als ik vragen heb, kan ik altijd terugvallen op de ruime kennis en ervaring van mijn Intrakoopcollega’s. Wat ik mooi vind, is dat wat ik doe direct impact heeft. Bijvoorbeeld recent in een offertetraject voor medische apparatuur. Ik vraag bij verschillende leveranciers offertes aan en maak met de zorgorganisatie een keuze. Vervolgens kan die organisatie snel betere zorg leveren dankzij de nieuwe apparatuur. Bovendien: iedere euro die we hierbij besparen, is een euro meer voor directe patiëntenzorg. Dat geeft een goed gevoel.’

Wat kan Wouter betekenen voor jouw organisatie?

Wouter ondersteunt jouw organisatie door bijvoorbeeld:

  • operationele ondersteuning te bieden zoals inkoop en contractbeheer;
  • de inkoopkalender te maken;
  • specialistische kennis in te brengen van hem, collega-consultants en inkopers/productmanagers.

Neem contact op

Wouter de Boer
Consultant
  • 06 82 96 91 48
Wouter