Budgetten met een hoge bloeddruk?

animatie-hoge-bloeddruk

 

Een gemiddelde zorgorganisatie verwerkt 345 éénmalige leveranciers per jaar. Dat kost veel tijd en geld. Terwijl er geen inkoopvoordeel tegenover staat. Zo gaat 80% aan waardevolle tijd van een inkoper verloren aan 20% van het inkoopvolume. Kostbare aandacht die je liever besteedt aan inkoop voor betere zorg.

Zo kunnen we je helpen:

Grip op je inkoop met de online inkoopscan

Goed inzicht in je inkoopuitgaven is noodzakelijk. Met onze online inkoopscan krijg je een helder en compleet overzicht van de inkoopuitgaven van jouw zorgorganisatie. Je ziet direct wat de grootste kostenposten zijn. Dankzij slimme filters kun je zelf inzoomen op uitgaven die belangrijk voor je zijn.

Betere inkoop met hulp van onze inkoopconsultants

Als je wilt, neemt onze inkoopconsultant de meest opvallende inkoopuitgaven persoonlijk met je door. Zo bepalen we samen direct de verbetermogelijkheden. En kun je de focus leggen op de inkoopuitgaven die het meest bijdragen aan betere zorg voor de cliënten in je zorgorganisatie.

Download leaflet
We hebben je gegevens ontvangen en bellen je terug!


Mijn gegevens

Samen maken we goede zorg betaalbaar

Intrakoop is de grootste inkoopcoöperatie van de zorg. We hebben diepgaande kennis van de zorgsector, de leveranciersmarkt én het inkoopproces. Als organisatie zonder winstoogmerk helpen we onze leden om hun bedrijfsvoering te optimaliseren. Zo zorgen we voor meer kwaliteit en besparing van geld en tijd.