Werken bij Intrakoop

Wil jij ons helpen om samen met onze leden en leveranciers goede zorg beter betaalbaar te maken? We zijn altijd op zoek naar gedreven, kundige en enthousiaste collega’s om onze organisatie te versterken. Mensen die zich herkennen in het DNA van onze organisatie. Die samen met ons het verschil willen maken voor de zorg.

Vacatures

Communicatieadviseur (32 - 36 uur)

Ligt jouw passie in het communicatievak en heb je affiniteit met de zorg? Ben jij een communicatieheld die van aanpakken weet? Zou je daarnaast graag meewerken aan betaalbare en waardevolle zorg? Dan is Intrakoop op zoek naar jou!

Contractmanager Facilitaire Diensten

Werk jij vanuit jouw kennis van het facilitaire domein graag mee aan de missie ‘betaalbare, duurzame en goede zorg’? Zorg jij voor tevredenheid bij onze leden door het uitvoeren van succesvol contractmanagement? Denk je goed te passen in een gedreven en enthousiast team? Dan is Intrakoop op zoek naar jou!

Inkoopconsultant Advies & Maatwerk (medior/senior)

Sta jij in jouw kracht wanneer je mensen dagelijks mag inspireren, begeleiden en met jouw proactieve houding een inkoopproject samen met de betrokkenen tot een groot succes maakt? Werk jij vanuit jouw kennis en ervaring met inkoop graag mee aan betaalbare en waardevolle zorg? Herken jij jezelf als betrokken, ondernemend en een verbinder met een drive om maatschappelijk je steentje bij te dragen? Dan zoeken wij jou!

Privacy Consultant

Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Privacy Consultant/Functionaris Gegevensbescherming.

Contractmanager Farmacie

Werk jij vanuit jouw kennis van farmaceutische dienstverlening graag mee aan onze missie ‘betaalbare en goede zorg’? Ben je goed in analyseren en adviseren over inkoop op jouw expertisegebied? Kun je met jouw kennis van processen creatieve inkoopoplossingen realiseren? Solliciteer dan bij Intrakoop naar de functie van contractmanager farmacie (32-36 uur).

Contractmanager Advies en Maatwerk

Werk jij vanuit jouw kennis van contractmanagement graag mee aan betaalbare en waardevolle zorg? Zorg jij voor tevreden zorgorganisaties door het uitvoeren van succesvol contractmanagement? Dan is Intrakoop op zoek naar jou!

Samen maken we goede zorg betaalbaar

Stage lopen bij Intrakoop

Zoek je een leuke en leerzame stage op het gebied van inkoop? Solliciteer dan op een van onze stageplaatsen.

Open sollicitaties

Staat er geen functie open die past bij jouw profiel? Intrakoop groeit en is voortdurend in ontwikkeling. We zijn altijd op zoek naar talentvolle en bevlogen mensen die ons team kunnen verrijken. Misschien is er binnenkort wél een vacature bij Intrakoop die past bij jouw ervaring en ambities.

Wil je graag werken bij Intrakoop?

Stuur je (open) sollicitatie naar:

Annette Endlich
Manager HR
  • 06 20 44 69 31
Annette Endlich