Meet the productmanager!

27 juni 2019
Waardenburg
Aanmelden
Groep mensen in overleg

Wat verstaan onze productmanagers nu eigenlijk onder contractmanagement? En wat kunnen ze verder voor je betekenen?

Sluit dat aan bij wat jouw organisatie verwacht? Welke belangrijke ontwikkelingen zien we in de markt? Hoe speelt Intrakoop hier op in, op zo’n manier dat jij er optimaal van profiteert?

Intrakoop organiseert in de komende periode een aantal kleinschalige sessies voor leden die in korte tijd meer willen weten over onze dienstverlening. Dat doen we plenair, met meerdere personen, waarbij een aantal van onze productmanagers in 20 minuten een pitch zal geven over onze dienstverlening, op hun specifieke vakgebied.

Data

We houden deze sessies in ons kantoor in Waardenburg op de volgende data: 

  • Donderdag 27 juni 2019
  • Donderdag 19 september 2019
  • Donderdag 31 oktober 2019

Wil jij erbij zijn?

We bespreken de belangrijkste ontwikkelingen in de markt, innovaties en kansen op dossiers als eten & drinken, farmaceutische dienstverlening en facilitair. Alle relevante productgroepen komen aan de orde, net als het contractmanagement en onze rol hierin.

De sessie is van 11.00 uur tot 15.00 uur, inclusief lunch. De opening wordt gedaan door onze directeur Tim de Jong. Daarna start het inhoudelijke deel van de bijeenkomst. In verband met de spits proberen we 15.00 uur af te ronden.

Interesse?

Meld je dan aan via ons aanmeldformulier. Natuurlijk mag je ook een collega meenemen.

Deel dit artikel

Neem contact op

Christiaan Brunen
Adviseur Verenigingsmanagement
  • 06 54 36 59 06