Kennissessie zonnepanelen en subsidies

11 juli 2019
Utrecht
Duurzaam

Veel zorgorganisaties maken gebruik van de SDE+-subsidie om de opbrengsten uit zonnepanelen te verhogen. Dit najaar is de allerlaatste kans om deze subsidie aan te vragen. Vanaf 2020 vervalt deze regeling. Doe er nu nog je voordeel mee.

Bovendien maakt de verlenging van de salderingsregeling tot 2023 -  waarmee kleinverbruikers hun teruggeleverde energie kunnen verrekenen met hun verbruik – investeren in zonnepanelen extra aantrekkelijk.

Wil je meer weten over de SDE+-subsidie, de saldering en andere kansen voor je plannen om te investeren in zonnepanelen? Kom dan naar onze kennissessie. Samen met leden organiseren we een bijeenkomst op 11 juli in Utrecht. Speciaal over de subsidieregeling (criteria, aanvraagprocedure, business case) en de aanpak van onze collectieve aanbesteding voor zonnepanelen.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is vooral interessant voor  inkopers, facilitair medewerkers, vastgoedmedewerkers, technische dienst en medewerkers duurzaamheid.

Kosten voor deze kennissessie

Deze kennissessie is kosteloos voor Intrakoopleden die gebruikmaken van onze overeenkomsten met Eneco, NUON, Tenten Solar, INNAX en Hellemans Consultancy. Andere leden betalen € 149,- per persoon.

Het programma op hoofdlijnen
 09.30  Inloop 
 10.00 Welkom en opening 
 10.20 Subsidieronde door Joop van der Voort, INNAX  
 11.20 Pauze 
 11.45 Collectief inkooptraject zonnepanelen door Jesse Schrama, Intrakoop 
 12.00 Zonnepanelen door Bram Reukers, Tenten Solar
 12.30 Lunch 
 13.15 Afsluiting 

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Heb je vragen over zonnepanelen en subsidies? Dan kun je ook contact opnemen met:

Jesse Schrama
Consultant Duurzaamheid
  • 06 46 13 54 46