Optimaal wendbaar met de WAB?

22 oktober 2019
Huis ter Heide
Arts met patient_web

Samen met Randstad Groep Nederland (Randstad Zorg en Tempo-Team Medisch) organiseren wij deze kennissessie over de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB): 'Flexibel wordt minder flexibel en vast wordt minder vast.'

Wat betekent deze wet nou precies voor jouw zorgorganisatie? Kun je na de  inwerkingtreding van de WAB op 1 januari 2020 nog wel de maximale flexibiliteit in je personeelsbeleid behouden?

Deze vragen en meer gaan we beantwoorden tijden deze kennissessie die Intrakoop en haar leverancier Randstad Groep organiseren over de gevolgen van de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). De wet zou de disbalans van de Wwz moeten repareren en er dus voor moeten zorgen dat er meer vaste dienstbetrekkingen worden aangegaan.

De kennissessie is interessant voor iedereen binnen de zorg die betrokken is bij dit onderwerp. Denk aan: HR managers/adviseurs, recruiters, (team)managers en financieel specialisten over dit onderwerp. 
 

 Programma

13:00

Ontvangst en inloop

13:30 

Enkele cijfers over PNIL en ziekteverzuim in de zorg door Simone Nicolaes, inkoper/productmanager HRM bij Intrakoop

13:45

De WAB vanuit juridisch perspectief en de effecten van deze wet. Wat verandert er nou in de praktijk? Wat zijn de financiële consequenties van de nieuwe ww-premies en de transitievergoeding vanaf de datum dat de WAB in werking treedt? door Mark Niesink, directeur Randstad Zorg

14:45

Pauze

15:00

Een plan van aanpak; ervaringen delen en hoe zou jij het aanpakken? (interactief) 

15:30

Vragen

15:45

Borrel en netwerken

16.30 Einde

Na deze sessie heb je een duidelijk beeld van de impact van de WAB  en inzicht in de juiste tools en diensten. Zo blijf je ook na 1 januari 2020 optimaal wendbaar in je personeelsbeleid. 

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten over deze bijeenkomst of heb je andere vragen over hoe wij je kunnen ondersteunen met dienstverlening op personeelsgebied?

Simone Nicolaes
Inkoper/productmanager HRM
  • 06 25 52 00 72