Meet the productmanager! (Update: VOL)

31 oktober 2019
Waardenburg
Groep mensen in overleg

Welke belangrijke ontwikkelingen zien onze productmanagers in de markt? Sluit dat aan bij wat jij ziet gebeuren in jouw organisatie? En hoe speelt Intrakoop hier op in, op zo’n manier dat jij er optimaal van profiteert?

Intrakoop organiseert in de komende periode een aantal kleinschalige sessies voor leden die in korte tijd meer willen weten over onze dienstverlening. Dat doen we plenair, met meerdere personen, waarbij een aantal van onze productmanagers in 20 minuten een pitch zal geven over onze dienstverlening, op hun specifieke vakgebied.

Deze sessie houden we in ons kantoor in Waardenburg. 

Wil jij erbij zijn?

We bespreken de belangrijkste ontwikkelingen in de markt, innovaties en kansen op dossiers als eten & drinken, farmaceutische dienstverlening en facilitair. Alle relevante productgroepen komen aan de orde, net als het contractmanagement en onze rol hierin.

De sessie is van 11.00 uur tot 15.00 uur, inclusief lunch. De opening wordt gedaan door onze directeur Tim de Jong. Daarna start het inhoudelijke deel van de bijeenkomst. In verband met de spits proberen we 15.00 uur af te ronden.

Interesse?

Deze bijeenkomst is vol. Jou of je collega laten plaatsen op de reservelijst kan nog wel. Meld je dan aan via ons aanmeldformulier.

Deel dit artikel

Neem contact op

Christiaan Brunen
Adviseur Verenigingsmanagement
  • 06 54 36 59 06