Publicatie rapport 'Arbeidsmarkt Zorg in cijfers'

12 november 2019
Utrecht
Groep mensen in vergadering

Arbeidsmarktstrategie staat bij veel zorgorganisaties hoog op de agenda. Ben je op zoek naar concrete handreikingen voor jouw aanpak? Kom dan zeker naar het seminar ‘Arbeidsmarktstrategie zorgsector 2020’ op 12 november 2019 dat Intrakoop en Staffing Management Services gezamenlijk organiseren.

Deze middag krijg je de primeur van het onderzoeksrapport ‘Arbeidsmarkt zorg in cijfers’! De nieuwste uitgave van het jaarlijkse onderzoek van Compagnon, uitgevoerd door Intelligence Group. Het rapport laat zien hoe de arbeidsmarkt van de zorgsector er écht uit ziet. We staan stil bij de knelpunten en vooral: waar de mogelijke oplossingen liggen. Zodat je beleid kan maken op basis van feiten en data en de beschikbare middelen zo optimaal mogelijk kunt inzetten.

Het programma van deze bijeenkomst ziet er als volgt uit:

 Tijdstip

 Agendapunt

14:30 uur 

Ontvangst 

15:00 uur

Welkomstwoord - Simone Nicolaes (Intrakoop)

15:15 uur

Presentatie conclusies uit rapport 'Arbeidsmarkt Zorg in cijfers' - Geert-Jan Waasdorp (directeur Intelligence Group)

Geert-Jan presenteert de uitkomsten van het onderzoeksrapport 'Arbeidsmarkt zorg in cijfers' dat 12 november a.s. verschijnt. Hij toont de nieuwste inzichten in de arbeidsmarkt voor de zorgsector. Vanzelfsprekend ontvangen alle deelnemers het onderzoeksrapport. 

15:45 uur 

Recruitment in de praktijk - Pauline Roest (manager HR LangeLand Ziekenhuis)

Pauline bespreekt haar zoektocht naar, en oplossingen voor de vraagstukken die de veranderende arbeidsmarkt de afgelopen twee jaar met zich mee brachten.  

16:15 uur

Retentie in de praktijk - Marianne Tulp (tot voor kort Hoofd P&O Frankelandgroep)

De Frankelandgroep werd drie keer op rij als Beste Werkgever uitgeroepen in de VVT-branche en werd in 2018 zelfs de Beste Werkgever van Nederland. De Frankelandgroep heeft ook nog eens het laagste ziekteverzuimcijfer in de VVT-branche. Marianne vertelt over haar aanpak. 

16:45 uur

Samenvatting van de belangrijkste conclusies - Frank Roders (directeur Compagnon) en Paul Oldenburg (business development Staffing Management Services

Tot slot vatten Frank en Paul de middag samen en begeleiden je richting de borrel. 

17:00 uur

Afsluitende borrel met netwerkgelegenheid

Aanmelden kan via deze link. 

Deel dit artikel

Neem contact op

Simone Nicolaes
Inkoper/productmanager HRM
  • 06 25 52 00 72