Denk je mee over duurzame mobiliteit? (vol)

30 januari 2020
Waardenburg
Elektrisch tanken

Veel zorgorganisaties zijn op zoek naar manieren om positief bij te dragen aan duurzame mobiliteit. Wij krijgen daar bij Intrakoop steeds meer vragen over. Een goede reden om met elkaar idee├źn uit te wisselen.

De uitdaging voor duurzame mobiliteit is een evenwicht te vinden tussen bereikbaarheid van je organisatie, economie, leefmilieu en klimaat. En dat valt niet altijd mee, omdat je als zorgorganisatie vaak met een groot publiek te maken hebt. Een middelgroot ziekenhuis met een regionale functie trekt jaarlijks alleen voor de polikliniek al gauw een half miljoen bezoekers. 

Mobiliteit in de zorg

Waar hebben we het over? Denk bij dit onderwerp bijvoorbeeld aan patiëntenvervoer, woon/werkverkeer van medewerkers en vervoer tussen verschillende locaties of in de wijk. 

Wat willen we samen bespreken?

Tijdens deze ledenconsultatie over duurzame mobiliteit willen we graag de volgende onderwerpen met jullie bespreken:

  • Meer elektrisch maken van het wagenpark: van de aanschaf van elektrische auto’s tot en met het inkopen van laadpalen
  • Verlagen van de CO2-footprint voor woon/werkverkeer: welke oplossingen zijn er in de markt om medewerkers duurzamer naar het werk te laten reizen
  • Goed werkgeverschap: welke bijdrage kan een mobiliteitsbeleid leveren aan tevreden en vitale medewerkers. 

Zo willen we met elkaar verkennen waar op dit moment de gezamenlijke behoeften liggen rond dit onderwerp en deze vertalen naar concrete vragen aan de markt.
De ledenconsultatie is van 9.30 tot 13.00 uur inclusief lunch. 

Voor wie?

Voor iedereen die in zijn of haar werk te maken heeft met duurzame mobiliteit, zoals medewerker technische dienst, HR, inkoop en facilitair. 

Deel dit artikel

Neem contact op

Kun je er niet bij zijn maar wil je wel input leveren? Neem dan contact op met

David Hoorn
Inkoper/productmanager Energie
  • 06 52 75 28 84