Training optimaliseer gebruik ProActive

3 maart 2020
Zeist
Aanmelden
Telecom

Je probeert je inkoopproces zo optimaal mogelijk in te richten. De software van ProActive ondersteunt jouw organisatie hier bij.

Uit gesprekken met onze leden blijkt dat lang niet alle mogelijkheden van de software optimaal worden gebruikt. Hier zien Intrakoop en ProActive nog een enorm verbeterpotentieel voor de zorg. 

Om zorgorganisaties te helpen dit verbeterpotentieel te ontdekken en te gebruiken werken Intrakoop en ProActive samen. Zo bieden we Intrakoop-leden een gratis functioneel beheer training aan in de vorm van een regiobijeenkomst, in plaats van de gebruikelijke één op één training. Op deze manier kun je ook kennismaken met andere ProActive-gebruikers en wederzijdse ervaringen uitwisselen.

Ook in 2020 organiseren we weer meerdere bijeenkomsten, verdeeld over Nederland. Samen met jou zoomen we dan in op de mogelijkheden die een efficiënt P2P-proces kan opleveren en welke verbeterstappen jouw organisatie daar nog in kan zetten.

Wat gaan we op hoofdlijnen doen?

Wij willen jou als gebruiker meer inzicht geven in de mogelijkheden van de software en hoe je deze beter in kunt zetten. Neem voor deze bijeenkomst een laptop mee, zodat je wat we behandelen meteen kunt inzetten voor jouw specifieke situatie, in jouw organisatie!

Welke onderwerpen behandelen we?

  • Aan de hand van een specifieke case gaan we het volledige P2P proces voor één leverancier helemaal inrichten
  • Je krijgt advies over de procesoptimalisatie op basis van best practices
  • We bespreken de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van P2P

Tijdens de training is er volop gelegenheid voor onderlinge discussie, netwerken en het delen van kennis en ervaringen met branchegenoten. 

Aanmelden

Deze gebruikersbijeenkomst is specifiek gericht op inkopers en financiële medewerkers die ook functioneel beheer van ProActive doen. De bijeenkomst is kosteloos voor Intrakoop-leden die klant zijn bij ProActive. Natuurlijk mag je ook een collega meenemen. Je kunt je via het aanmeldformulier aanmelden. Per bijeenkomst is plaats voor maximaal 20 personen.
Wil je met meer dan 2 personen deelnemen? Geef dit even aan in het opmerkingenveld van het aanmeldformulier. Dan nemen we contact met je op. 

Tijdstip

De bijeenkomsten vinden over het algemeen plaats in de ochtend, van 9.30 tot 13.30 uur. We sluiten af met een gezamenlijke lunch.

Data en locaties in 2020

  • 3 maart in Zeist, bij Intrakoop-lid Stichting Warande
  • 22 april in Ommen, bij Intrakoop-lid Baalderborg
  • 2 juni in Zuid-Limburg
  • 15 september in Delft, bij Intrakoop-lid GGZ Delfland
  • 6 oktober in Middelburg, bij Intrakoop-lid Zorgstroom
  • 10 november in Rosmalen, bij Intrakoop-lid Vivent

Deel dit artikel

Neem contact op

Daan van Gent
Inkoper/productmanager ICT
  • 06 21 86 08 66