Regiotafel Noord-Nederland

5 maart 2020
Drachten
Aanmelden
Ledenconsultatie

Twee keer per jaar nodigen we jou en andere leden uit om in gesprek te gaan over Intrakoop, onze strategie, de meerwaarde van de coöperatie voor alle leden en actuele thema’s in de zorg. Dat doen we niet centraal maar regionaal, zoveel mogelijk bij jou in de buurt.

We organiseren in 2020 twee regiotafels in Noord-Nederland, waarvoor alle zorgorganisaties in Friesland, Groningen en Drenthe zijn uitgenodigd (alle genodigde zorgorganisaties vind je in dit overzicht). De eerste bijeenkomst in 2020 is op donderdag 5 maart bij de Kwadrant Groep in Drachten. De tweede bijeenkomst vindt plaats op 1 oktober in Groningen.

In een compact programma wisselen we met jullie eerst van gedachten over onze strategie, onze strategische koers op de langere termijn, onze huidige dienstverlening en hoe jullie hierover denken.

Daarna kunnen jullie over verschillende actuele thema’s in gesprek met onze productmanagers of eventueel een externe spreker. Bij aanmelding kun je aangeven welke onderwerpen je zelf zou willen inbrengen.

De inloop is om 09.45 uur. We sluiten om 13.00 uur af met een gezamenlijke lunch.

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten over deze bijeenkomst? Neem dan contact op met

Jaap Schonenburg
Adviseur
  • 06 82 20 31 58