WEBINAR: Training optimaliseer gebruik ProActive

26 mei 2020
Telecom

Je probeert je inkoopproces zo optimaal mogelijk in te richten. De software van ProActive ondersteunt jouw organisatie hier bij.

Uit gesprekken met onze leden blijkt dat lang niet alle mogelijkheden van de software optimaal worden gebruikt. Hier zien Intrakoop en ProActive nog een enorm verbeterpotentieel voor de zorg. 

Om zorgorganisaties te helpen dit verbeterpotentieel te ontdekken en te gebruiken werken Intrakoop en ProActive samen. Zo bieden we Intrakoop-leden een gratis functioneel beheer training aan in de vorm van een regiobijeenkomst, in plaats van de gebruikelijke één op één training. Op deze manier kun je ook kennismaken met andere ProActive-gebruikers en wederzijdse ervaringen uitwisselen.

Ook in 2020 organiseren we weer meerdere bijeenkomsten, verdeeld over Nederland. Samen met jou zoomen we dan in op de mogelijkheden die een efficiënt P2P-proces kan opleveren en welke verbeterstappen jouw organisatie daar nog in kan zetten.

Deze bijeenkomsten houden we de komende periode, vanwege de corona maatregelen, in de vorm van een online bijeenkomst/webinar.

Wat gaan we op hoofdlijnen doen?

Wij willen jou als gebruiker meer inzicht geven in de mogelijkheden van de software en hoe je deze beter in kunt zetten. Zorg dat je bij de bijeenkomst een computer hebt waarmee je in kunt loggen in de software zodat je wat we behandelen meteen kunt inzetten voor jouw specifieke situatie, in jouw organisatie!

Welke onderwerpen behandelen we?

  • Optimalisatiemogelijkheden voor jouw organisatie aan de hand van de spend cloud scan
  • Aan de hand van een specifieke case gaan we het volledige P2P proces voor één leverancier volledig optimaal inrichten, zodat dit zo geautomatiseerd mogelijk gaat
  • Je krijgt advies over de procesoptimalisatie op basis van best practices
  • We bespreken de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van P2P

Tijdens de training is er volop gelegenheid voor onderlinge discussie, netwerken en het delen van kennis en ervaringen met branchegenoten. 

Aanmelden

Deze gebruikersbijeenkomst is specifiek gericht op inkopers en financiële medewerkers die ook functioneel beheer van ProActive doen. De bijeenkomst is kosteloos voor Intrakoop-leden die klant zijn bij ProActive. Natuurlijk mag je ook een collega uitnodigen. Je kunt je via het aanmeldformulier aanmelden. Daarna ontvang je een link naar het webinar.  

Tijdstip

De webinars vinden plaats in de ochtend, van 9:30 tot 10:30 uur. We bespreken eerste de optimalisatiemogelijkheden op basis van de spend cloud scan. Daarna bespreken we de case van het optimaal ingerichte proces. 

  • 26 mei, als webinar
  • 15 september in Delft, bij Intrakoop-lid GGZ Delfland
  • 6 oktober in Middelburg, bij Intrakoop-lid Zorgstroom
  • 10 november in Rosmalen, bij Intrakoop-lid Vivent

Deel dit artikel

Neem contact op

Daan van Gent
Inkoper/productmanager ICT
  • 06 21 86 08 66