Workshop productgroepen analyse in ProActive

15 september 2020
Schiedam
Twee personen bekijken resultaten

Als inkoopverantwoordelijke en gebruiker van ProActive heb je baat bij een zo optimaal mogelijk gebruik van je purchase-to-pay systeem. Ook wil je er zoveel mogelijk nuttige informatie uit kunnen halen voor analyse en optimalisatie van je eigen organisatie. Met de productgroepenanalyse heb je in ProActive een uitgebreide inkoopanalyse tot je beschikking.

Meer weten over wat de productgroepenanalyse toevoegt? Intrakoop en ProActive hebben hierover eerder een webinar gegeven. Bekijk dit webinar.

Op dinsdag 15 september organiseert Intrakoop een workshop en helpen we je bij het inrichten van de productgroepenanalyse. Tijdens die workshop ga jij, samen met andere ProActive gebruikers, ècht aan de slag om de koppeling tot stand te brengen tussen alle grootboekrekeningnummers en alle relevante productgroepen voor de zorg. We zorgen dat de productgroepenlijst voor de zorg voor jullie beschikbaar is. Aan het eind van de dag heb je de inkoopanalyse beschikbaar.

Realtime spendanalyses

We starten de dag met een plenaire instructie. De rest van de dag kun je zelf, onder begeleiding van ProActive en Intrakoop, aan de slag. Het resultaat van de dag is een correct ingericht systeem (met een juiste koppeling tussen alle grootboeknummers en de productgroepen in de zorg). Hierdoor kun je voortaan zelf volledige, realtime spendanalyses maken in ProActive. Ook kun je jouw uitgaven vergelijken met de Intrakoopbenchmark.

Programma op hoofdlijnen
 9.00  Inloop
 9.30  Instructie
 10.15  Zelf aan de slag deel I
 12.00 Lunch 
 12.45  Zelf aan de slag deel II
 14.30  Wat hebben we vandaag bereikt?
 15.00  Afsluiting
 

Kosten voor deelname

Intrakoop en ProActive organiseren deze workshop speciaal voor Intrakoop-leden. De kosten voor deze workshop bedragen € 249,- per persoon, waarbij we uitgaan van 6 deelnemers. Hierin zitten de kosten van de bijeenkomst inclusief lunch. Daarnaast krijg je als lid van Intrakoop een jaar lang toegang tot de Intrakoopbenchmark. Voorwaarde voor deelname aan deze bijeenkomst is dat je de grootboekgegevens van jouw organisatie (anoniem!) beschikbaar stelt aan Intrakoop. Intrakoop voegt deze data toe aan de benchmark, waardoor deze weer betrouwbaarder wordt.

Als je aan het eind van de workshop niet alle relevante koppelingen gerealiseerd hebt, dan heb je in ieder geval genoeg kennis om dit op een ander moment, wanneer het jou uitkomt, zelf af te maken.

De kosten voor niet-Intrakoop-leden bedragen € 449,-

Vóór de bijeenkomst

Als je je hebt aangemeld voor deze bijeenkomst, controleren wij of alle rechten in ProActive goed staan, zodat je tijdens de bijeenkomst direct aan de slag kunt. Neem een laptop mee, zodat je tijdens de bijeenkomst kunt inloggen in ProActive en zorg ervoor dat je een download van je grootboekrekeningen beschikbaar hebt.

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten over deze workshop? Neem dan contact op met

Daan van Gent
Inkoper/productmanager ICT
  • 06 21 86 08 66