Ledendialoog ggz strategie 2021-2024

24 september 2020
Strategie intrakoop

De actieve medewerking en input van jullie en andere leden is essentieel bij het ontwikkelen van onze nieuwe strategie voor de jaren 2021-2024. Daarom betrekken we jullie zoveel mogelijk bij dit proces.

Op 2 juli was de kick off. Ruud Plu, directeur/bestuurder, en Tim de Jong, directeur ledenrelaties, namen leden online mee in het strategieproces 2021-2024. Als je inlogt op Mijn Intrakoop voor leden, kun je hier de presentatie en opnamen van deze sessie bekijken. 

De volgende stap: gesprekken en bijeenkomsten

Tot eind september gaan we graag online met jullie in gesprek over hoe we de coöperatie de komende jaren het beste kunnen inrichten. We verwachten dan in december een nieuwe gezamenlijke coöperatiestrategie voor de komende vier jaar aan jullie te kunnen presenteren.

Welke belangrijke ontwikkelingen zie jij in de zorgsector? Welke rol speelt Intrakoop hierin en welke dienstverlening past daarbij? Welk financieringsmodel past volgens jou het beste en wat is je invloed op jouw coöperatie? We horen graag hoe jij hierover denkt.

We organiseren in de komende periode verschillende bijeenkomsten. Waar mogelijk zoeken we aansluiting bij bestaande (regionale) netwerken in de cure en in de care. Daarnaast organiseren we online plenaire bijeenkomsten: voor ziekenhuizen, de ouderenzorg, de gehandicaptenzorg en de geestelijke gezondheidszorg.

Denk en praat je mee?

We nodigen je van harte uit om in een online sessie van ongeveer een uur mee te denken en praten over de strategie van Intrakoop in de komende jaren. Meld je aan voor deze strategiesessie voor de geestelijke gezondheidszorg.

Deel dit artikel