Webinar Checkbuster app voor ICT-scan

12 november 2020
Aanmelden
Mannen met tablet_web

Dagelijks worden in de zorgsector heel veel verschillende inspecties en interne audits uitgevoerd.

Maar wat doe je als je niet meer die papieren rompslomp wilt, als je niet meer wilt wachten op rapportages en als je niet meer zo veel tijd wilt besteden aan het verzamelen van stuurgegevens?

Checkbuster app helpt

Dan helpt de app van Checkbuster. Checkbuster is een compleet en gemakkelijk te gebruiken platform voor mobiele apparaten om alle denkbare audits, inspecties, metingen en controles in de zorg te plannen en uit te voeren. In Checkbuster NXT maak je eenvoudig inspecties aan, wijs je actiepunten tijdens de inspectie eenvoudig toe aan collega’s en/of leveranciers, voeg je foto’s en commentaren toe en bewaak je de opvolging van deze actiepunten. Dat bespaart je veel tijd en levert je goede inzichten op. 

Ook voor ICT

ICT is een van de onderdelen die je met deze tool in kaart kunt brengen. 
Omdat organisaties in de zorg in toenemende mate afhankelijk worden van ICT is  het belangrijk om periodiek de ICT-omgeving te laten onderzoeken. Met de ICT-scan hebben we een handig hulpmiddel ontwikkeld om de “thermometer in de ICT-omgeving te steken” en van daaruit, waar nodig, verbeteringen door te voeren. 

Deze ICT-scan maken we mede mogelijk via onze samenwerking met Checkbuster. We voeren de ICT-scan uit op meerdere onderdelen zoals onder andere een algemeen beeld van de locaties en ICT- netwerk in de panden, de vastlegging van de ICT-middelen in CMDB, de contracten met ICT-leveranciers, de beoordeling van patchruimtes en serverruimtes en niet in de laatste plaats de beoordeling van de beveiligingsmaatregelen. 

Zo heb je snel en direct: 

  • Inzage in de algehele staat van de ICT-omgeving
  • Een overzicht van verbeterpunten op zowel technisch als administratief vlak
  • Overzicht in de ICT-contracten
  • Een beeld bij de risico’s op het gebied van ICT
  • Een helder overzicht welke ook voor de jaarverslaglegging gebruikt kan worden
  • Adviezen rondom de verbeterpunten.

Wil je weten hoe?

We organiseren samen met Checkbuster een webinar om de ervaringen met de ICT-scan te delen. In dit webinar nemen we je mee in de mogelijkheden van de ICT-scan en in de mogelijkheden van Checkbuster. 

Voor wie?

Dit webinar is relevant voor onder andere ICT-ers, beleidsmedewerkers, medewerkers kwaliteit, inkopers en contractmanagers die meer willen weten over de ICT-scan en de audit tool van Checkbuster. Zien we jou bij dit webinar? Meld je dan aan.

Interesse?

Geef je op voor het webinar via de button ‘Aanmelden’. Je ontvangt dan een dag van tevoren van ons een e-mail met de snelkoppeling naar het webinar. 

Deel dit artikel

Neem contact op

Meer weten over Checkbuster en hoe deze app te gebruiken voor een ICT-scan? Neem contact op met

Daan van Gent
Inkoper/productmanager ICT
  • 06 21 86 08 66