Webinar Inhuur van zzp’ers in de zorg

19 november 2020
Aanmelden
Oudere dame in scootmobiel

Hoe staat jouw organisatie ervoor met de aangekondigde handhaving van de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA)? Kun je boetes of naheffingen krijgen als achteraf geconstateerd wordt dat er sprake is van een dienstbetrekking? En belangrijker: hoe voorkom je dit? Hoe krijg je grip op de inhuur van zzp’ers en overzicht over de kosten?

Inzet van zzp’ers zorgt voor flexibiliteit in jouw organisatie. Je kunt snel op- en afschalen. Ook nemen zij een schat aan kennis en ervaring mee. Jouw organisatie hierop inrichten is een hele kunst. Inzicht in de wet DBA is één, de implementatie en interpretatie is van een andere orde. 

Tijdens dit webinar van Intrakoop en Start People Medi Interim geven Jort Zwolsman (bestuurslid I-ZO, Intermediairs voor Zelfstandig Ondernemers Nederland) en Mary-Ann van der Netten van Stigt (zzp-specialist en salesmanager bij Medi Interim Freelance) inzicht in de wet- en regelgeving. Zij nemen je mee in wat jij morgen al kunt doen om de inzet van zzp’ers juridisch, fiscaal en arbeidsrechtelijk goed te regelen. Zij gaan in op de verantwoordelijkheden van jouw organisatie èn die van de zzp’er. Zij delen hun ervaringen en er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Zodat jij aan het einde van het webinar met een gerust hart kunt zeggen, dat je weet welke stappen jij moet ondernemen om de risico’s bij jouw organisatie te verminderen en dat jij grip hebt op jouw totale zzp-inhuur.  

Programma  
 10.00 Welkom en vragen van leden over de inzet van zzp-ers
door Simone Nicolaes, inkoper/productmanager bij Intrakoop 
 10.10 Inzet van zzp’ers: juridische, fiscale en arbeidsrechtelijke knelpunten
door Jort Zwolsman, bestuurslid I-ZO, en
Mary-Ann van der Netten van Stigt, zzp-specialist en salesmanager bij Medi Interim Freelance        
 10.40 Antwoord op alle vragen 
 10.45 Afsluiting 

Als je het webinar hebt bijgewoond, ontvang je na afloop een checklist. Zodat je in de toekomst zorgeloos zzp’ers kunt inzetten.

Voor wie?

Dit webinar is voor inkopers, hr-adviseurs, verantwoordelijken voor inhuur PNIL en andere mensen in zorgorganisaties die betrokken zijn bij het personeelsbeleid. Deelname voor leden is kosteloos.

Aanmelden en geef je vragen door

Geef je voor het webinar op via de button ‘Aanmelden’. Jort en Mary-Ann willen tijdens het webinar zo goed mogelijk aansluiten bij op jouw wensen en behoeften. Zij vragen je dan ook om vooraf aan te geven welke vraag jij beantwoord wilt hebben. Met andere woorden met welke informatie sluit jij om 10.45 uur tevreden het webinar af? 

Enkele dagen voor het webinar ontvang je een e-mail met de snelkoppeling naar het webinar.

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten over dit webinar of de inhuur van zzp-ers? Neem dan contact op met

Simone Nicolaes
Inkoper/productmanager HRM
  • 06 25 52 00 72