Training Optimaliseer gebruik ProActive in de VVT (online)

20 mei 2021
Aanmelden
Telecom

Je probeert je inkoopproces zo optimaal mogelijk in te richten. De software van ProActive ondersteunt jouw organisatie hier bij.

Uit gesprekken met onze leden blijkt dat lang niet alle mogelijkheden van de ProActive software optimaal worden gebruikt. Hier zien Intrakoop en ProActive nog een enorm verbeterpotentieel voor de zorg. Daarom organiseren we nu een aantal sectorspecifieke trainingen voor ProActive gebruikers. We organiseren deze sectorspecifieke trainingen omdat de verschillende sectoren in de zorg zich onderscheiden door verschillende uitgavenpatronen, andere productgroepen, een andere manier waarop inkoop is ingericht en de interne bestelprocessen (bijvoorbeeld bij kleinschalige woonvormen, denk aan de aantallen bestellers) verschillen per sector.

Om zorgorganisaties in de VVT te helpen dit verbeterpotentieel te ontdekken en te gebruiken werken Intrakoop en ProActive samen. Zo bieden we Intrakoop-leden in de VVT-sector een gratis functioneel beheer training aan, in plaats van de gebruikelijke één op één training. Op deze manier kun je ook kennismaken met andere ProActive-gebruikers en wederzijdse ervaringen uitwisselen.

Wat gaan we op hoofdlijnen doen?

Samen met jou zoomen we in op de mogelijkheden die een efficiënt P2P-proces in de verpleeg-, verzorgingshuizen en thuiszorg kan opleveren en welke verbeterstappen jouw organisatie daar nog in kan zetten. Wij willen jou als gebruiker meer inzicht geven in de mogelijkheden van de software voor gebruik in de VVT en hoe je deze nog beter in kunt zetten. 

Welke onderwerpen behandelen we?

  • Aan de hand van een specifieke VVT-case gaan we het volledige P2P proces voor één leverancier helemaal inrichten
  • Je krijgt advies over verdere procesoptimalisatie op basis van best practices uit de VVT
  • We bespreken de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van P2P

Tijdens de online training is er volop gelegenheid voor onderlinge discussie, netwerken en het delen van kennis en ervaringen met branchegenoten. 

Aanmelden

Deze online training is specifiek gericht op inkopers en financiële medewerkers in de VVT die ook functioneel beheer van ProActive doen. Intrakoop-leden uit de VVT-sector die klant zijn bij ProActive kunnen kosteloos deelnemen. Je kunt je via het aanmeldformulier aanmelden.  

Deel dit artikel

Neem contact op

Daan van Gent
Inkoper/productmanager ICT
  • 06 21 86 08 66