Webinar digitale inspecties

17 juni 2021
Aanmelden
Schoonmaak algemeen_web

Dagelijks worden in de zorgsector heel veel verschillende inspecties en interne audits uitgevoerd.

Maar wat doe je als je niet meer die papieren rompslomp wilt, niet meer wilt wachten op rapportages en niet meer zoveel tijd wilt besteden aan het verzamelen van stuurgegevens?

Via onze samenwerking met Checkbuster maken we dit mogelijk. Checkbuster is een compleet en gemakkelijk te gebruiken platform voor mobiele apparaten om alle denkbare audits, inspecties, metingen en controles in de zorg te plannen en uit te voeren. In Checkbuster NXT maak je eenvoudig inspecties aan, wijs je actiepunten tijdens de inspectie eenvoudig toe aan collega’s en/of leveranciers, voeg je foto’s en commentaren toe en bewaak je de opvolging van deze actiepunten. Dat bespaart je veel tijd en levert je goede inzichten op. 

Wil je weten hoe?

We organiseren samen met Checkbuster dit webinar om de werking van het platform te laten zien. 

Voor wie?

Dit webinar is relevant voor onder andere beleidsmedewerkers, medewerkers kwaliteit, inkopers en contractmanagers die meer willen weten over de audit tool van Checkbuster.

Aanmelden

Geef je voor het webinar op via de button ‘Aanmelden’.  Je ontvangt dan een dag van tevoren van ons een e-mail met de snelkoppeling naar het webinar.

Deel dit artikel

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Checkbuster of het webinar? Neem dan contact op met

Daan van Gent
Inkoper/productmanager ICT
  • 06 21 86 08 66