Webinar bypasses eten & drinken in de zorg

12 juli 2021
Samenwerken puzzelstukjes

Vrijwel alle leden van Intrakoop ontvangen jaarlijks bypass bonus via één of meerdere van de aangesloten fabrikanten. Om invulling te geven aan de nieuwe coöperatiestrategie, het financiële voordeel voor onze leden verder te vergroten en de zorg nóg meer te ontzorgen gaan we bij dit proces samenwerken met GrootInkoop. De nieuw opgerichte organisatie ZSIP is het loket voor alle bypass afspraken in de zorg!

We zijn trots op deze samenwerking waarmee we deze dienstverlening verder kunnen professionaliseren en uitbouwen. Deze samenwerking is mede tot stand gekomen naar aanleiding van jullie input tijdens de diverse ledendialogen in 2020. Met elkaar bouwen we verder aan de toekomst. 

Programma

Tijdens het webinar geeft Ruud Plu – directeur/bestuurder van Intrakoop – een inleiding door de samenwerking te plaatsen binnen de nieuwe strategische koers van Intrakoop. Daarna lichten Ron Kas (GrootInkoop), Bram Buyserd (Intrakoop) en Linda van Lievenoogen (Intrakoop) de uitgangspunten vanuit Grootinkoop en Intrakoop toe om te komen tot deze samenwerking. Ook worden de voordelen van ZSIP voor jouw zorgorganisatie besproken. Daarnaast horen we graag  jouw wensen en behoeftes zodat we hier bij de verdere ontwikkeling goed bij aan kunnen sluiten. 

Voor wie?

 Als lid van Intrakoop ben je welkom om deel te nemen. Het webinar is relevant voor onder andere hoofdcontactpersonen, inkopers, facilitair managers, hoofden administratie, koks en alle anderen die binnen de zorg te maken hebben met de inkoop van eten & drinken en het proces van bypass kortingen. 

Aanmelden

Geef je voor het webinar op via de button ‘Aanmelden’. Enkele dagen voor het webinar ontvang je van ons een e-mail met de snelkoppeling naar het webinar.

Deel dit artikel

Neem contact op

Linda van Lievenoogen
Productgroepmanager Facilitaire Diensten
  • 06 55 72 12 83