Milieuthermometer criteria meten met de Zorgmonitor Duurzaam & Gezond

25 januari 2022
Aanmelden
Verduurzaming: betrek iedereen bij de plannen

Meer dan 25% van de vis die wordt ingekocht door deelnemende organisaties (Zorgmonitor Q2 2021) draagt een duurzaamheidskeurmerk. Voor vleesproducten is dat veel lager. Wil jij weten in welke productgroepen jouw instelling kan groeien in duurzame inkoop van eten & drinken?

Op 25 januari organiseren Intrakoop, Foodstep en PS in foodservice een verdiepende webinar over de Zorgmonitor Duurzaam & Gezond om jou inzicht te bieden in het duurzaam inkopen van eten & drinken. Wij laten je zien hoe de Zorgmonitor Duurzaam & Gezond jouw zorgorganisatie inzicht biedt en jouw acties meetbaar maakt. Samen met Judith de Bree van het Milieu Platform Zorg zoomen wij in op het thema Catering & Voeding van de Milieuthermometer en laten wij jou zien hoe de duurzaamheidscriteria worden gemeten in de Zorgmonitor. Met inzichten van de huidige status in de zorg, het aanwijzen van het laaghangend fruit en praktische tips helpen wij jou (verder) op weg.

Voor wie

Dit webinar is voor alle leden van Intrakoop, zorgklanten van Foodstep en PS in foodservice en iedereen die werkzaam is in de zorg en op zoek is naar inzicht en hulpmiddelen om duurzamer eten & drinken in te kopen. 

Wanneer

Het webinar vindt plaats op dinsdag 25 januari van 10:00 – 11:00.

Aanmelden

Geef je op voor het webinar via de button ‘Aanmelden’. Enkele dagen voorafgaand aan het webinar ontvang je van ons een e-mail met een snelkoppeling naar het webinar. 

 

Deel dit artikel