Inloopspreekuur statutenwijziging

17 mei 2022
Online

Op 21 juni is onze Algemene ledenvergadering. Daarin kun je als lid vragen stellen en stemmen over onder meer een voorstel voor statutenwijziging. We hebben de tekst geoptimaliseerd en geactualiseerd vanuit de wetgeving en de coöperatiestrategie van Intrakoop 2021-2024. Op 12 mei stellen we de concept statuten beschikbaar via de portal (Mijn Intrakoop voor leden).

Heb je inhoudelijke suggesties ter verbetering? Laat het ons weten

Op 17 mei organiseren we een speciaal online inloopspreekuur voor leden over de statutenwijziging, met Ruud Plu (directeur), Dineke Hofstra (onze verenigingsmanager) en Marijke Flamman (senior coöperatieadviseur/jurist bij de NCR). Je kunt tot en met dit inloopspreekuur op 17 mei inhoudelijk op de statutenwijziging reageren. Daarna gaat de tekst naar de notaris, zodat deze officieel vastgesteld kan worden tijdens de ALV op 21 juni 2022.

Reageren

Wil je meedoen aan het online inloopspreekuur over de statutenwijziging? Geef je dan op via het aanmeldformulier. Als je niet kunt deelnemen maar wel inhoudelijke suggesties ter verbetering van de statutenwijziging hebt, kun je ze mailen naar Dineke Hofstra via dineke.hofstra@intrakoop.nl

 

Deel dit artikel