Ledenconsultatie Meten van duurzame doelstellingen

17 mei 2022
Online

Veel zorginstellingen hebben doelstellingen en maatregelen op het gebied van CO2 reductie en duurzaamheid vastgesteld. Ben je op dit gebied al goed bezig? Hoe bepaal je je doelen en weet je waar je staat? We hebben hiervoor een applicatie gevonden en willen graag met je sparren over de mogelijkheden om die in te zetten voor Intrakoop-leden. We nodigen je daarom uit voor een (online) ledenconsultatie over Smarttrackers: de applicatie voor al je metingen en assessments voor duurzaamheid en CO2.

Actief meedenken

Meedoen betekent meekijken naar de applicatie en de manier waarop je kunt meten waar je staat. En we ontvangen graag je feedback op de applicatie, de dienstverlening en de ideeën voor benchmarken die we hebben. Zo ontwikkelen we samen de kwaliteit van onze dienstverlening. Onze online bijeenkomst biedt je ook de mogelijkheid kennis en ervaring over het bijhouden van je duurzame ambities uit te wisselen met collega-zorginstellingen!

Kortom, de ledendialoog van maximaal twee uur gaat in op:

  • Hoe meet je waar je staat bij je duurzame doelstellingen? 
  • Hoe bepaal je je duurzame doelstellingen? 
  • SmartTrackers: wie zijn wij, hoe spelen we in op ontwikkelingen, wat is ons platform?
  • Welke mogelijkheden zien we voor benchmarking?
  • Q&A en gelegenheid voor uitwisselen van wensen en ideeën

We spreken je graag tijdens de online ledenconsultatie over Smarttrackers op:

  • 11 mei van 11.00 – 12.00 uur
  • 17 mei van 13.00 – 15.00 uur

Voor wie

Ben je al bezig met duurzaamheid en CO2-reductie in jouw organisatie? Ben je ook nieuwsgierig hoe je collega-zorginstellingen dit doen? Hoe je dit kunt meten? En hoe je staat ten opzichte van collega’s en je doelstellingen? Dan ben je van harte welkom bij deze ledendialoog. 

Aanmelden

Geef je voor de ledendialoog op via de button ‘Aanmelden’. Enkele dagen voor de ledendialoog ontvang je van ons een e-mail met de snelkoppeling voor deze online bijeenkomst.

Deel dit artikel

Neem contact op

Heb je vragen over deze ledendialoog? Dan kun je contact opnemen met

Daan van Gent
Inkoper/productmanager ICT
  • 06 21 86 08 66