Webinar Controle op terreinbeheer

19 mei 2022
gebouw vastgoed

Iedere zorgorganisatie heeft bezittingen (assets), die een bepaalde commerciƫle waarde vertegenwoordigen. Dit kunnen naast gebouwen ook wegen, parken, wateren en ondergrondse kabels en leidingen zijn. Als eigenaar moet je ervoor zorgen dat deze bezittingen worden beheerd en onderhouden, om niet onverwachts met hoge vervangingskosten opgezadeld te worden.

Wij zien vaak dat er in het kader van terreinbeheer vanuit het verleden onderhoudscontracten zijn ontstaan met (verschillende lokale) aannemers voor het onderhoud van terreinen. In bepaalde gevallen voldoet het onderhoudsbeeld of contract niet meer aan de vraag. Wat zijn jouw huidige wensen? Heb je behoefte aan één contractpartij of wil je, binnen de kaders van het contract, sturing geven aan meerdere contractpartijen? 

Een ander aandachtspunt op het vlak van terreinbeheer is de impact van mutaties in vastgoed op jouw terrein. Bijvoorbeeld bij het realiseren van nieuwbouw. Naast dat het belangrijk is om jouw assest goed in beeld te hebben is het belangrijk rekening te houden met klimaatvraagstukken bijvoorbeeld met betrekking tot wateroverlast. 

Tijdens dit webinar bespreken we bovenstaande punten en behandelen we de volgende onderwerpen:

  • Wat zijn de voordelen om alle assets in kaart te brengen?
  • Enkele praktijkvoorbeelden van missers tijdens realisatiefase als assets niet goed in beeld zijn.
  • Welke impact kunnen mutaties in vastgoed op jouw terrein hebben?
  • Wat zijn oplossingsrichtingen om wateroverlast te voorkomen?
  • Wat zijn de voordelen van de verschillende contractvormen voor onderhoud?

Voor wie?

 

Dit Webinar is bedoeld voor Facilitair managers, managers vastgoed of bedrijfsvoering, hoofden Inkoop of andere medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het beheer en onderhoud van vastgoed bij een zorgorganisatie. 

 

Interesse?

Geef je voor het webinar op via de button ‘Aanmelden’.  Je ontvangt dan een dag van tevoren van ons een e-mail met de snelkoppeling naar het webinar.

 

Deel dit artikel