Webinar Verbeter het rendement van je zorgvastgoed

30 juni 2022
Aanmelden
gebouw vastgoed

Zorginstellingen staan steeds vaker voor de uitdaging om in te spelen op veranderingen op het gebied van wetgeving, tariefstellingen, duurzaamheid, marktvraag en bijkomend de coronapandemie. Deze vaak ingrijpende veranderingen leggen onder andere steeds meer druk op de financieringscapaciteit van zorginstellingen. Daarnaast hebben externe partijen, zoals bijvoorbeeld banken en zorgkantoren, steeds meer aandacht voor de financiƫle prestaties van zorginstellingen.

Alle reden dus om te zorgen voor een positief bedrijfsresultaat. Het bedrijfsresultaat wordt in belangrijke mate door de vastgoedexploitatie beïnvloed. Daarom organiseren wij een webinar Verbeter het rendement van jouw zorgvastgoed. We geven dan suggesties om het economische rendement van zorgvastgoed te verbeteren. Deze handvatten helpen om de opbrengsten uit de vastgoedexploitatie te verhogen en de exploitatiekosten juist te verlagen. Zowel voor zorgvastgoed dat wordt gehuurd als in eigendom is.

Voor wie?

Dit webinar is bedoeld voor facilitair managers, managers bedrijfsvoering, hoofden inkoop of andere medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het beheer van vastgoed bij een zorgorganisatie. 

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten over dit webinar of hoe we je kunnen ondersteunen met je zorgvastgoed? Neem dan contact op met

Juul Hoes
Managing Consultant
  • 06 42 22 29 11