Denk je mee over alternatief kartonnen koffiebekers?

26 oktober 2022
Utrecht
Aanmelden

Vanaf 1 januari 2024 staat de overheid het gebruik van wegwerpverpakking voor voedsel en drank, de zogenaamde single use verpakking, niet meer toe. Hieronder vallen bijvoorbeeld ook kartonnen koffiebekers. Omdat we deze bekers in de zorg veel gebruiken, organiseren we een brainstormsessie.

Daarin willen we vanuit Intrakoop samen met leden en leveranciers de regelgeving en uitzonderingen daarop bekijken. We willen van gedachten wisselen over de gevolgen en de eventuele alternatieven qua producten en werkwijze inventariseren. Uiteindelijk gaat het er om dat we, ook als zorgsector, minder grondstoffen gebruiken en minder afval produceren.

Voor wie?

Heb je als facilitair medewerker of in een andere functie in je zorgorganisatie te maken met de gevolgen van deze nieuwe wetgeving? En wil je  meedenken en ideeën inbrengen voor oplossingen? Dan ben je van harte welkom om 26 oktober deel te nemen aan deze sessie bij Jacobs DE in Utrecht. Je kunt parkeren aan de Vleutensevaart 35-I en je dan melden bij de bezoekersingang aan het water.

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten over deze brainstormsessie? Dan kun je contact opnemen met

Linda van Lievenoogen
Productgroepmanager Facilitaire Diensten
  • 06 55 72 12 83