Webinar LPM

7 december 2022
Softwarelicenties

Hoe check jij de prestaties van je leveranciers en vergelijk je ze met hun prestaties bij andere zorgorganisaties? Het kan eenvoudig met de online leveranciersprestatiemeting (LPM) van Intrakoop. Meer weten? Volg ons webinar!

Met de LPM (leveranciersprestatiemeting) zie je hoe tevreden jouw collega’s zijn over je verschillende leveranciers. Zo levert de LPM een schat aan informatie. Kosteloos. En krijg je de kans om de prestaties te evalueren en verbeteren. De LPM is ook te gebruiken voor het behalen van kwaliteitscertificaten zoals HKZ en ISO.

Tijdens dit webinar bespreekt Daan van Gent, inkoper/productmanager ICT, de toegevoegde waarde van de LPM . Ook laat hij stapsgewijs zien op welke wijze de LPM werkt en ingezet kan worden.

Voor wie

Dit webinar is relevant voor inkopers, contractmanagers en andere functionarissen die de prestaties van hun leveranciers willen gaan monitoren met de Leveranciersprestatiemeting van Intrakoop. 

Het webinar duurt maximaal 45 minuten. Deelname is gratis voor alle leden van Intrakoop.

Aanmelden

Geef je voor het webinar op via de button ‘Aanmelden’. Enkele dagen voor het webinar ontvang je van ons een e-mail met de snelkoppeling naar het webinar.

Deel dit artikel

Neem contact op

Heb je vragen over het webinar of over de Intrakoop Leveranciersprestatiemeting? Neem dan contact op met

Daan van Gent
Inkoper/productmanager ICT
  • 06 21 86 08 66