Webinar IT-contractmanagement

8 december 2022
contract ondertekenen

We zijn steeds meer afhankelijk van IT en daarmee ook van IT-leveranciers. Goed contract- en prestatiemanagement kan veel ruis en frustratie aan de kant van de opdrachtgever wegnemen. En het liefst willen we meer, namelijk optimaliseren en verder professionaliseren.

Intrakoop is ervan overtuigd dat je meer waarde uit bestaande IT-contracten kunt halen. Door deze niet alleen te monitoren op basis van de afspraken in het Service Level Agreement (SLA), maar ook de gebruikerservaring mee te nemen in de beoordeling van IT-overeenkomsten. 

 

Samenwerking met NTTL

Sinds dit voorjaar heeft Intrakoop een samenwerkingsovereenkomst met NTTL bv, een adviesorganisatie die zich specifiek richt op IT-contract- en prestatiemanagement, IT-experience en IT-inkoop. De aanpak van NTTL richt zich op het actief beheren van contracten, vroegtijdig signaleren van veranderingen en potentiële verbeteringen en deze omzetten in verbeteracties of toekomstgerichte strategieën. Want waarom wachten met het doorvoeren van een verbetering, als je dit ook kunt realiseren binnen het bestaande contract? Hierdoor stijgt het rendement van het contract met als gevolg een positief effect op de tevredenheid en de organisatie. 

Intrakoop en NTTL nemen je in dit webinar mee van de ‘basis op orde’ tot IT-experience.  Het webinar IT-contractmanagement is van 11.30 tot 12.15 uur. Deelname is gratis voor alle leden van Intrakoop. 

Voor wie

Dit webinar is interessant voor (IT-)inkopers, IT-managers, contractmanagers maar ook voor andere ICT-functionarissen die te maken hebben met contractbeheer en contractmanagement.  

Interesse?

Geef je voor het webinar op via de button ‘Aanmelden’. Enkele dagen voor het webinar ontvang je van ons een e-mail met de snelkoppeling naar het webinar.

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten over dit webinar of hoe wij je kunnen ondersteunen bij de inkoop van ICT? Neem dan contact op met

Simon Kuipers
Productgroepmanager ICT
  • 06 54 77 10 26