Ledendialoog Extra inkomsten via zendmast

6 april 2023

Binnenkort krijgen velen van jullie bericht van je telecompartner over het vervangen van de antenne(s) op het dak, omdat we van 4G naar 5G gaan. We adviseren je om niet zo maar nieuwe langdurige contracten te ondertekenen, waardoor je wellicht weer vastzit aan minder goede condities.

Deze contracten kunnen namelijk vaak beter en dan ook leiden tot veel meer inkomsten. Al heb je daar wel specifieke kennis en tijd voor nodig. Dit kan echter alleen geregeld worden, wanneer de bijbehorende huurovereenkomst bijna afloopt. 

Met een zogenaamde telecomtoets is het mogelijk om in kaart te brengen waar je eventueel extra inkomsten kunt realiseren uit de huurovereenkomst met je telecomoperators en ook welke andere afspraken je kunt maken om meer grip te krijgen. 

Doe je mee met de ledendialoog?

We hebben marktonderzoek gedaan. Met als resultaat een leverancier die je met hun dienstverlening kan helpen bij de telecomtoets en uitgaat van de juiste coöperatieve gedachten. Graag willen we samen met jou en andere leden bekijken wat de mogelijkheden zijn tijdens een ledendialoog. Deze leverancier zal ons dan niet alleen informeren over hun dienstverlening maar ook over wat zij in de markt tegenkomen. Wanneer jullie als leden net zo enthousiast zijn als wij, gaan we een overeenkomst met deze leverancier aan. Uiteraard nemen we jullie input daarin mee.

Doe je mee met deze ledendialoog? Geef je dan op.

Deel dit artikel