Webinar revalidatiecentra over medische hulpmiddelen

13 april 2023

De beschikbaarheid van medische hulpmiddelen staat steeds meer onder druk. Problemen in de toeleveringsketen nemen toe. Leveranciers geven hierover laat informatie. Met als gevolg een grote druk op de capaciteit van inkoopafdelingen en hogere beheerlast bij zorgorganisaties. Als betrokkene bij de inkoop van medische hulpmiddelen zul je dit ongetwijfeld herkennen. Daarom nodigen we je uit voor deze online bijeenkomst speciaal voor revalidatiecentra.

Zorg Inkoop Netwerk Nederland (ZINN) - een samenwerkingsverband van NFU. Santeon, M-prove, IAZ en Intrakoop – heeft samen met NVZ actie ondernomen in het kader van de beschikbaarheid van medische hulpmiddelen. We hebben regelmatig gesproken met het ministerie van VWS, brancheorganisaties van leveranciers en met enkele organisaties op Europees niveau. Ook hebben we veldonderzoek gedaan naar de mogelijkheden om een landelijk meldpunt disruptie medische hulpmiddelen op te zetten.

Tijdens dit webinar voor de revalidatiecentra in Nederland praten we je bij over deze activiteiten en resultaten van ZINN en NVZ. We bespreken dan ook graag samen hoe we met elkaar kunnen zorgen voor zoveel mogelijk beschikbaarheid van goede medische hulpmiddelen in de toekomst. Ook voor revalidatiecentra. Doe je mee? Je bent van harte welkom!

Voor wie

Mensen die in revalidatiecentra te maken hebben met de inkoop van medische hulpmiddelen.

Graag tot ziens op 13 april.

Deel dit artikel