Training Optimaliseer gebruik spendcloud in de VVT (online)

18 april 2023
Softwarelicenties

Ook dit jaar organiseren we weer een aantal sectorspecifieke optimalisatie trainingen met Visma ProActive.

Lang niet alle mogelijkheden van de Visma ProActive Spendcloud software worden optimaal  gebruikt. Hier ligt nog een enorm verbeterpotentieel voor de zorg. Iedere sector in de zorg  onderscheidt zich van andere sectoren. Door verschillende uitgavenpatronen, andere productgroepen, een andere manier waarop inkoop is ingericht en de interne bestelprocessen (bijvoorbeeld bij kleinschalige woonvormen, denk aan de aantallen bestellers).

Om zorgorganisaties in de VVT te helpen dit verbeterpotentieel te ontdekken en te gebruiken werken Intrakoop en Visma ProActive samen. Zo bieden we Intrakoop-leden in de VVT-sector een optimalisatie training aan, in plaats van de gebruikelijke één op één training. Op deze manier kun je ook kennismaken met andere Visma ProActive-gebruikers en wederzijdse ervaringen uitwisselen.


Wat gaan we op hoofdlijnen doen?

Samen met jou zoomen we in op de nieuwste ontwikkelingen in de software en de mogelijke verbeterstappen die jouw organisatie daarmee kan zetten. Wij willen jou als gebruiker meer inzicht geven in de mogelijkheden van de software en hoe je deze nog beter in kunt zetten. 

Welke onderwerpen behandelen we?

  • Je krijgt advies over verdere procesoptimalisatie op basis van best practices uit de VVT en op basis van de Spendcloud scan
  • We bespreken de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van P2P
  • Onderwerpen die jullie zelf aan dragen

Tijdens de online training is er volop gelegenheid voor onderlinge discussie, netwerken en het delen van kennis en ervaringen met branchegenoten. 

Voor wie?

Deze online training is specifiek gericht op inkopers en financiële medewerkers in de VVT die ook functioneel beheer van Visma ProActive doen. Intrakoop-leden uit de VVT-sector die klant zijn bij Visma ProActive kunnen kosteloos deelnemen. 

Aanmelden

je kunt je voor deze online training aanmelden via deze link

Deel dit artikel

Neem contact op

Daan van Gent
Inkoper/productmanager ICT
  • 06 21 86 08 66