Event Zorg Inkoop Netwerk Nederland

3 juli 2023
Rotterdam

Op maandag 3 juli 2023 wordt in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam Zorg Inkoop Netwerk Nederland gepresenteerd. Ernst Kuipers, minister van VWS, zal dan ook het landelijk meldpunt tekorten medische hulpmiddelen officieel openen.

Speciaal voor deze gelegenheid is een interessant programma samengesteld dat niet alleen gaat over Zorg Inkoop Netwerk Nederland, maar vooral ingaat op de problematiek rond de beschikbaarheid van medische hulpmiddelen en de behoefte aan een centraal meldpunt. Het volledige programma vind je hier

Zorg Inkoop Netwerk Nederland is een samenwerkingsverband van IAZ, Intrakoop, mProve, NFU en Santeon. Door samenwerking willen we meer grip krijgen op de beschikbaarheid van medische hulpmiddelen. Het landelijk meldpunt tekorten medische hulpmiddelen is een belangrijk onderdeel van Zorg Inkoop Netwerk Nederland. Hier kunnen zorgorganisaties en leveranciers (potentiële) tekorten melden. De opvolging wordt centraal gecoördineerd, geregistreerd en teruggekoppeld aan de zorg. Zo wil het meldpunt de risico’s op tekorten spreiden.

Voor wie

Deze bijeenkomst is interessant voor assortimentscoördinatoren, inkopers, operationeel inkopers, leverancierskoepels en de bij logistiek betrokken personen. Kortom, alle verantwoordelijken voor inkoop en beschikbaarheid van medische hulpmiddelen van zowel cure als care en betrokken overheidsfunctionarissen. 

Aanmelden

Wil je als Intrakoop-lid ook graag deelnemen aan dit event van Zorg Inkoop Netwerk Nederland? Lees meer over dit event en meld je aan op de speciale site Event ZINN.

Deel dit artikel