Cursus Contract- management gebouwonderhoud

3 oktober 2023
Best

Op 9 mei hebben wij een cursus Contractmanagement gebouwonderhoud met R-ffect georganiseerd. Hiervoor was veel interesse en de deelnemers hebben het als inspirerend en leerzaam ervaren. Daarom hebben wij besloten deze cursus te herhalen op 3 oktober.

We laten je dan kennismaken met de manier waarop je de kwaliteit van het gebouwonderhoud kunt bewaken vanuit contractmanagement en hoe je als contractmanager kunt bijsturen.

Programma 

Na een inloop van 9.30 – 10.00 uur bestaat het programma uit:

  • Introductie duurzaam vastgoedmanagement in de zorg
  • Onderhoudscontracten op orde
  • Contractmanagement op drie niveaus
  • Kwaliteitsbewaking
  • Beoordeling van meerwerk
  • Sturen op compliance

Je krijgt in een kleine groep uitleg en gaat daarna zelf aan de slag met praktijkvoorbeelden. De cursusdag duurt tot 16.00 uur.

R-ffect zal deze cursusdag verzorgen in Best. Zij zijn gespecialiseerd in inkoop, implementatie, contractmanagement en kwaliteitsbewaking op (prestatie)contracten voor onderhoud van vastgoed. Veel Intrakoop-leden hebben zij al geholpen. 

Korting voor leden

De kosten van deze cursus zijn 750 euro inclusief studiemateriaal, koffie/thee en lunch en exclusief btw. Intrakoop-leden krijgen 250 euro korting.

Aanmelden voor 11 september

Wil je deelnemen aan deze cursus Contractmanagement gebouwonderhoud op 3 oktober? Meld je dan voor 11 september aan door een mail te sturen naar André Burnet, contractmanager vastgoed bij Intrakoop. 

Deel dit artikel