Webinar leveranciersprestatiemeting Extra

14 februari 2024
Aanmelden

Hoe check jij de prestaties van je leveranciers en vergelijk je ze met hun prestaties bij andere zorgorganisaties? Het kan eenvoudig met de online leveranciersprestatiemeting (LPM) van Intrakoop. Meer weten? Volg één van onze webinars!

Met de leveranciersprestatiemeting (LPM) zie je hoe tevreden jouw collega’s zijn over de verschillende leveranciers. Zo levert de LPM een schat aan informatie. Kosteloos. En krijg je de kans om de prestaties te evalueren en verbeteren. De LPM is ook te gebruiken voor het behalen van kwaliteitscertificaten zoals HKZ en ISO.

LPM Extra

De LPM Extra is een betaalde versie van de LPM. Hiermee heb je meer mogelijkheden om standaardvragen weg te laten, te personaliseren en de data te analyseren. Wil je meer weten over wat de LPM Extra jou biedt? 

Tijdens dit webinar bespreekt Daan van Gent, inkoper/productmanager ICT, de toegevoegde waarde van de LPM Extra. Via de chatfunctie kun je direct vragen stellen. Die vragen worden zoveel mogelijk tijdens het webinar beantwoord.

Het webinar over de LPM Extra is op:

  • Woensdag 14 februari: 11.30 - 12.15 uur
  • Woensdag 13 maart: 11.30 - 12.15 uur
  • Woensdag 17 april: 11.30 - 12.15 uur
  • Woensdag 15 mei: 11:30 - 12:15 uur
  • Woensdag 19 juni: 11:30 - 12:15 uur

Het webinar duurt maximaal 45 minuten. Deelname is gratis voor alle leden van Intrakoop.

Voor wie

Dit webinar is interessant voor inkopers, contractmanagers en andere functionarissen die al met onze Leveranciersprestatiemeting (LPM) werken. 

Interesse?

Geef je voor het webinar op via de button ‘Aanmelden’. Enkele dagen voor het webinar ontvang je van ons een e-mail met de snelkoppeling naar het webinar.

Deel dit artikel

Wil je meer weten over dit webinar of de LPM Extra? Neem dan contact op met

Daan van Gent
Inkoper/productmanager ICT
  • 06 21 86 08 66