Kennissessie De week van eten & drinken, Melitta

29 februari 2024
Online
Aanmelden

In de voortdurende zoektocht naar het verbeteren van de zorgervaring begrijpen we dat het verzorgen van eten en drinken binnen zorginstellingen nu meer dan ooit van essentieel belang is. Het biedt niet alleen comfort, maar vormt ook een wezenlijk onderdeel van het verschil dat we kunnen maken in het leven van degenen die aan onze zorg zijn toevertrouwd. Echter, zien we een groeiend tekort aan kennis met betrekking tot eten en drinken in de zorg, wat ons aanspoort om in actie te komen.

Voor alle bij Intrakoop aangesloten leden organiseert de Intrakoopcommunity van 27 tot en met 29 februari 2024 De week van eten & drinken. De verschillende kennissessies die in deze week plaatsvinden worden verzorgd door leveranciers die zijn aangesloten op de Intrakoopcommunity. Dit zijn zowel Intrakoop- als niet-Intrakoopleveranciers.

Ben jij op zoek naar aanvullende kennis binnen jouw vakgebied? Neem dan deel aan één of meerdere kennissessies met iedere dag een ander relevant thema.

Tijdens deze week van eten & drinken wordt tijdens kennissessies ingegaan op het volgende thema:

“Gastvrije koffieconcepten binnen de zorgsector, een must voor iedere zorginstelling!”, verzorgd door Melitta Professional

Wat kan je allemaal faciliteren inzake koffieconcepten? Wat verlangen cliënten, patiënten, medewerkers én bezoekers binnen een zorgorganisatie. Voor ieder vraagstuk is een passende oplossing.

Koffie is voor medewerkers, cliënten, patiënten én bezoekers een zéér belangrijke en niet te onderschatten graadmeter betreffende gastvrijheid, beleving en tevredenheid binnen iedere zorginstelling. Maak binnen je zorginstelling het onderscheid met koffie!!

Topics

Het Verschil Maken voor Cliënten en Gasten
Leer hoe het aanbieden van hoogwaardige koffie de algehele ervaring voor cliënten en gasten kan verbeteren.

Koffieconcepten als Verdienmodel
Ontdek hoe koffieconcepten niet alleen kunnen bijdragen aan de tevredenheid van medewerkers en gasten, maar ook aan het financiële succes van een zorginstelling.

Medewerkerstevredenheid en Koffie
Een tevreden personeelsbestand heeft invloed op de kwaliteit van zorg en gastvrijheid.

Recente Ontwikkelingen en Trends
Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van koffieconcepten binnen de zorgsector.

Voor wie is deze kennissessie Interessant?

  • Hoofd Facilitair
  • Hoofd Food & Beverage
  • Manager Eten & Drinken
  • Manager Gastvrijheid
  • Manager Catering
  • Inkoper Facilitair
  • Manager Hospitality

Deel dit artikel

Neem contact op

Joost Geerlings
Communitymanager
  • 06 20 60 39 44