Workshop Duurzame Mobiliteit (vervoer) in de Zorg

4 april 2024
Online
Aanmelden

In de zorgsector maken we met z’n allen flink wat reisbewegingen! Woon/werk + zakelijk vervoer, staan daarmee in de Top 5 van kostenposten in de zorg en in de Top 3 van veroorzakers van CO2-uitstoot. Het onderwerp “Mobiliteit” komt steeds meer op onze ‘agenda’ te staan! Het is een complex (veelzijdig) onderwerp en er komt daarnaast steeds meer wet- & regelgeving bij….

Binnen de coöperatie (Intrakoop) is er een grote groep leden waar zakelijk vervoer een ‘hot topic’ is. Naast betaalbaarheid en duurzaamheid, is goed en betrouwbaar vervoer een cruciaal onderdeel in veel bedrijfsvoering. Denk aan cliënten naar dagbesteding of medewerkers naar cliënten in de thuiszorg of bijvoorbeeld vervoer naar ziekenhuis of dokter. Tegelijkertijd zijn er steeds minder zorgorganisaties die hier menskracht (met kennis en ervaring) voor in huis hebben, dus in een spagaat terechtkomen van wel belangrijk, maar onvoldoende mensen, tijd en middelen.

Bij Intrakoop komen veel verzoeken terecht of we dat niet collectief kunnen oppakken… en… dat kan (denk wij)!

Wij hebben een aanpak (in concept) uitgewerkt op Duurzame Mobiliteit (o.a. op zakelijk vervoer en cliëntvervoer) en willen dat graag met jou bespreken. We willen valideren of de door ons gesignaleerde behoefte (uitgewerkt in een aantal te ontwikkelen of aan te bieden diensten) ook bij jou spelen en peilen wat de behoefte is bij onze leden om hier op termijn aan deel te nemen.

We doen dit op 2, 3 en 4 april in online sessies van 10:00 tot 11:00. Meld je nu aan!

Bekijk onze agenda en schrijf je in op jou gewenste datum. Tot dan!

Deel dit artikel

Neem contact op

Jan Holsappel
Consultant en programmamanager Duurzaamheid
  • 06 21 28 69 32