Zorgcongres Duurzaamheid, van visie naar uitvoering!

12 april 2024
Rabobank Utrecht

In navolging van ons succesvol congres Koplopers in de zorg in 2022, organiseert Intrakoop in samenwerking met ActiZ, Fizi, NVTZ, NVZ en de Rabobank ook dit jaar een inspirerend en verdiepend duurzaamheidscongres. De rode draad van dit congres is om alle kanten van een duurzaamheidsbeweging binnen organisaties te belichten.

Verduurzaming in de zorg staat inmiddels op de bestuurlijke agenda’s. Maar hoe gaan we de verduurzaming goed organiseren en borgen? Hoe gaan we meten en rapporteren? En hoe gaan we het financieren? Dat is wat veel bestuurders, toezichthouders, directie of leden van management teams nu bezighoudt.

Het event is specifiek gericht op beslisser in de zorg (zorgbestuurders, zorgtoezichthouders en financials).

Urgentie

Beslissers in de zorg zijn soms nog te weinig doordrongen van de maatschappelijke urgentie óf hebben onvoldoende zicht op de brede organisatie-impact. Het is een relatief nieuw onderwerp voor het management, de besturen en toezichthouders, dat zijn structurele en strategische plek vaak nog moet krijgen. Wij willen daar wat aan doen door inzichten en handreikingen te geven.

Programma

Onder de bezielende leiding van dagvoorzitter Hans Oosterkamp en keynote spreker en transformatieprofessor Jan Rotmans nemen we je mee in hoe een transitieproces werkt en geven voorbeelden van projecten en tools. Ook zullen we casussen bespreken vanuit de verschillende rollen en de daarbij behorende perspectieven. Ook Intrakoop zal twee deelsessies begeleiden, waarin één van onze leden aan het woord komt over hoe zij (in samenwerking met Intrakoop) hun zorgorganisatie aan het verduurzamen zijn.

👉Klik hier om je aan te melden of voor meer informatie.

Of stuur een mail naar: duurzaamheid@intrakoop.nl of bel met Jan Holsappel (programmamanager duurzaamheid Intrakoop).

Deel dit artikel

Neem contact op

Jan Holsappel
Consultant en programmamanager Duurzaamheid
  • 06 21 28 69 32