De Mobile Only-strategie: Minder devices, meer zorgverlening

14 mei 2024
Schiphol

Bechtle & ARP organiseren een Healthcare Roundtable “De Mobile Only-strategie: Minder devices, meer zorgverlening”. In samenwerking met Samsung organiseren Bechtle en ARP dit event op dinsdag 14 mei op het hoofdkantoor van Samsung in Schiphol. Met onder andere een praktische demonstratie en interactieve roundtable-sessie biedt dit evenement een unieke gelegenheid om samen te sparren over de toekomst van IT in de zorg.

Het centrale thema van dit evenement is de transitie van een traditionele benadering van werken met meerdere apparaten naar een meer gestroomlijnde aanpak waarbij mobiele apparaten de kern vormen van de werkplek in de zorg. Oftewel: De transitie van Mobile First naar Mobile Only, en wat dit kan betekenen voor jouw zorgorganisatie.

Tijdens de roundtable heb je de kans om samen met andere professionals uit de zorgsector te sparren over de toekomst van IT in de zorg, leer je meer over de Mobile Only-strategie en krijg je een praktische demo van Samsung DeX: het platform waarmee je jouw smartphone als desktop kunt gebruiken.

Meer informatie en het gedetailleerde programma vind je op de eventpagina van Bechtle: Ontdek meer over het event.

Praktische informatie: 

Datum: Dinsdag 14 mei 2024
Tijd: 10:00 - 14:30 uur
Locatie: Samsung Hoofdkantoor Nederland, Evert van Beekstraat 310, Schiphol
Toegang: Gratis, maar registratie is verplicht

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze sessie? Reserveer hier jouw plek!

Deel dit artikel

Neem contact op

Simon Kuipers
Productgroepmanager ICT & Digitalisering
  • 06 54 77 10 26