Congres ‘Regionale samenwerking met flexibele inzet van zorgpersoneel’

23 mei 2024
Huizen
Aanmelden

Tijdens ons congres delen we graag kennis met elkaar over regionale samenwerkingen met flexibele inzet van zorgpersoneel! Ook delen we kennis over ICT en Digitaliseringsoplossingen voor efficiënter werken binnen de zorg en binnen samenwerkingen.

Met diverse sprekers waaronder Robert Vossen (Rotterdamse Zorg) en Jeroen Swanen (Vitalis en initiatiefnemer van FAIR Brabant).  Peter Kuyt van Visma (HR Benchmark) en diverse verdiepende kennissessies. Leer van ervaringen en kennis in relatie tot de soms complexe praktijk en wet- en regelgeving.

De personeelskrapte in de zorg zal aanhouden. We besteden tijdens dit congres ook aandacht aan 'anders werken binnen de zorg' met ICT en digitaliseringoplossingen; welke makkelijk toepasbaar zijn en bijdragen aan efficiëntere inzet van personeel en samenwerkingen!

Het congres bevat een dagvullend programma (incl. lunch). Bekijk het voorlopige programma met daarop alle sprekers op onze website. We leggen momenteel de laatste hand aan de invulling van het programma, houd de pagina daarom goed in de gaten.

Zien wij jou daar? Aanmelden kan via de knop.

Tijd en plaats

Locatie: Koninklijke Visio, Amersfoortsestraatweg 180, 1272 RR Huizen

Tijd: 10:00 - 16:00 met aansluitend een borrel (inloop vanaf 9:15 uur)

Deelname is gratis.

NB: Het organiseren van een congres kost veel tijd, geld en inspanning. Daarbij geven onze sprekers doorgaans een belangeloze bijdrage. Uit maximaal respect voor iedereen hanteren wij een Zero Waste/Max Respect Policy. Deelnemers die zich binnen 72 uur voor aanvang afmelden of zonder opgaaf niet komen, brengen wij € 100,- (excl. BTW) in rekening.

Meld je aan!

Het aanmelden voor workshops kan op de dag zelf. 

Deel dit artikel

Neem contact op

Simone Nicolaes
Productgroepmanager Personeelsdiensten
  • 06 25 52 00 72